Arrangementet er fullført.

Cognackurs – lær å blande cognac hovedbilde
torsdag 

Cognackurs – lær å blande cognac

Cognackurs – lær å blande din egen cognac på Gamle Logen

Bli med på en helt spesiell cognacsmaking der du sammen med kjellermesteren smaker elegante cognacer og lærer å blande din egen cognac på Gamle Logen.

Denne kvelden får vi besøk av selveste Jean-Phlippe Bergier, kjellermesteren og hjernen bak cognacene ved huset Bache-Gabrielsen.

Han vil lede oss igjennom en smaking av seks unike cognacer med forskjellige stiler og med en alder helt opp til 45 år før vi lærer oss hvordan vi skal blande vår helt egen cognac.

I tillegg vil han lære deg mer om området Cognac, samt den fascinerende historien om det en gang lille cognachuset i Frankrike og hvordan de lager denne umåtelig populære drikken.

Foredraget blir holdt på engelsk

Pris: 595,- pr. person

Les mer om Cognackurset på Gamle Logen >>

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs – Franske smaker
tirsdag
17:00

Kurs – Franske smaker

På dette kurset jobber dere med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat – som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette. 

Eventbilde: Kurs – Biff og bayer
fredag
17:00

Kurs – Biff og bayer

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. 

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner

Julens etterdønninger: sterke og søte viner. Denne kvelden kan du lære mer om og smake på alt fra portvin til Banyuls.