Arrangementet er fullført.
Torsdag 23. august har Frognerseteren gleden av å invitere til champagneaften med stort skalldyrbord.
Dag: Torsdag 23. august 2018
Tid: Aperitif kl 18.00
Sted: Frognerseteren Restaurant
Deres egen Walter Kieliger vil presentere det unike og spesielle med champagner. Blant et titalls velvalgte champagner kan du smake deg frem til den du liker best!
Det dekkes et bugnende skalldyrbord med hummer, østers, kamskjell, taskekrabbe, kreps og det som hører med.
Pris kr. 1.795,- pr. person.
For reservasjon, ta kontakt med på booking@frognerseteren.no
eller 22 92 40 40.
Bli med på Bondens Marked! Markedet er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.
Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.