Arrangementet er fullført.

Bryggekurs med Ølakademiet hovedbilde
lørdag 

Bryggekurs med Ølakademiet

468_2014_12_11_125741

Ølakademiet – Lørdag 10. januar 2015

Lær å brygge ditt eget øl med Ølakademiet – på Norges mest besøkte bryggekurs. Dette er et eksklusivt dagskurs i ølbrygging og bryggeteknikker, som inkluderer servering ved oppstart og lunsj/tidlig middag.

Bryggekurset gir deltakeren den teoretiske og praktiske fagkunnskap som er nødvendig for å kunne lage sitt eget øl. På kurset lærer du om:
•Bruk av bryggelogg
•Forskjellige malttyper og dens egenskaper
•Bryggeprosessen på Beer Brew
•Bruk av fra «boil in bag» til mikrobryggeri
•Nedkjøling
•Gjærtyper og dens egenskaper
•Renhold og hygiene
•Lagring og oppbevaring

I tillegg får du
•Ølsmaking
•Enkel servering ved oppstart
•2-retters lunsj/tidlig middag med drikke
•Rabatt på Beer Brew 3o og 60
•Tilgang til Ølakademiets lukkede bryggeforum

Tid fra kl. 10.00 – 16.00 

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs – Franske smaker
tirsdag
17:00

Kurs – Franske smaker

På dette kurset jobber dere med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat – som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette. 

Eventbilde: Kurs – Biff og bayer
fredag
17:00

Kurs – Biff og bayer

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. 

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner

Julens etterdønninger: sterke og søte viner. Denne kvelden kan du lære mer om og smake på alt fra portvin til Banyuls.