Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Boblende middag hovedbilde
fredag 
17:00
Kulinarisk Akademi - Mathallen

Boblende middag

På dette kurset får du både lærdom om mat og musserende vin i kombinasjon. Dere blir servert flere ulike musserende vin med tilhørende kunnskap. Sammen med boblene får dere også ulike smaksrike retter til, som dere er med å tilberede. Noen av rettene spises underveis, men den siste retten spiser dere samlet rundt et langbord med mer bobler i glasset.

Oppstart kl 17:00
Varighet: ca. 4 timer
Pris: 1.775,-per person

Inkludert i prisen er 4 glass musserende vin. 1 glass til velkomst og 3 glass under matlaging og bespisning.

Relaterte saker

Eventbilde: Bondens marked – Kolbotn Torg
lørdag
10:00

Bondens marked – Kolbotn Torg

Bli med på Bondens Marked! Markedet er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.

Eventbilde: Bli en mesterkokk med Jonatan!
lørdag
12:00

Bli en mesterkokk med Jonatan!

Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.

Eventbilde: Guidet ølsmaking
lørdag
17:30

Guidet ølsmaking

Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.