Arrangementet er fullført.
På dette kurset får du både lærdom om mat og musserende vin i kombinasjon. Dere blir servert flere ulike musserende vin med tilhørende kunnskap. Sammen med boblene får dere også ulike smaksrike retter til, som dere er med å tilberede. Noen av rettene spises underveis, men den siste retten spiser dere samlet rundt et langbord med mer bobler i glasset.
Oppstart kl 17:00
Varighet: ca. 4 timer
Pris: 1.775,-per person
Inkludert i prisen er 4 glass musserende vin. 1 glass til velkomst og 3 glass under matlaging og bespisning.
I vintersesongen forvandles SALTs uteserveringsområde til en sosial arena. Her kan du booke en utendørs sittegruppe med bålpanne og reinskinn, og nyte deres nordisk- og samiskinspirerte meny!
God pizza handler om den perfekte deigen, riktig teknikk og gode råvarer. Kokkene på Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du kan lage den optimale pizzaen.