Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Billy Elliot – The Musical hovedbilde
fredag 
18:00
Sandvika Teater

Billy Elliot – The Musical

Endelig kommer den verdenskjente musikalen til Sandvika Teater! Billy Elliot er en vakker musikal basert på drømmen om å realisere sitt naturtalent.

Billy vokser opp under svært karrige forhold i Englands gruvedriftssamfunn. Lokalmiljøet er under et kolossalt press for å effektivisere driften i gruven. Finansielle problemer preger både offentlig og privat økonomi, sjargongen er hard og menneskene som lever der er desillusjonerte. Under disse marginale forholdene starter Billy sin lange og kronglete vei mot å realisere sitt unike dansetalent.

Billy blir møtt med lite forståelse fra sine nærmeste. Hans mor er død, hans far og eldre bror er arbeidsledige og hans bestemor er dement. Ingen av dem har hverken forståelse eller respekt for Billys ønske om å danse. Vi følger Billy og hans familie sin kamp mot indre og ytre utfordringer. Gjennom hardt arbeid overlever familien drømmen, men ikke uten dramatiske prosesser.

Rollen som Billy Elliot spilles av Peter Andreas Hjellnes Moseng og Teodor Barsnes-Simonsen, som begge allerede har lang erfaring fra profesjonelle oppsetninger på Oslos store teatre. Amatørrettighetene til Billy Elliot er nettopp blitt tilgjengelig i Norge – via Music Theatre International: Europe

Velkommen til en musikal stappfull av følelser som du sent vil glemme!

Relaterte saker

Eventbilde: Humlevandring i Botanisk hage
tirsdag
17:00

Humlevandring i Botanisk hage

En humle er rund, lodden, trivelig og lett å bli glad i! Kom og lær hvordan du kan hjelpe dem!

Eventbilde: Nye utstillinger om jordas historie og livets utvikling
onsdag

Nye utstillinger om jordas historie og livets utvikling

Opplev nye geologiske utstillinger fra 6. mai. Den største oppgraderingen av utstillinger i museets historie.

Eventbilde: Familieomvisning på Nationaltheatret
onsdag
12:00

Familieomvisning på Nationaltheatret

Ser du etter noe gøy å gjøre sammen med barna i Oslo? Bli med på oppdagelsesferd gjennom Nationaltheatret og opplev hvordan teater blir til!