Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Billy Elliot – The Musical hovedbilde
fredag 
18:00
Sandvika Teater

Billy Elliot – The Musical

Endelig kommer den verdenskjente musikalen til Sandvika Teater! Billy Elliot er en vakker musikal basert på drømmen om å realisere sitt naturtalent.

Billy vokser opp under svært karrige forhold i Englands gruvedriftssamfunn. Lokalmiljøet er under et kolossalt press for å effektivisere driften i gruven. Finansielle problemer preger både offentlig og privat økonomi, sjargongen er hard og menneskene som lever der er desillusjonerte. Under disse marginale forholdene starter Billy sin lange og kronglete vei mot å realisere sitt unike dansetalent.

Billy blir møtt med lite forståelse fra sine nærmeste. Hans mor er død, hans far og eldre bror er arbeidsledige og hans bestemor er dement. Ingen av dem har hverken forståelse eller respekt for Billys ønske om å danse. Vi følger Billy og hans familie sin kamp mot indre og ytre utfordringer. Gjennom hardt arbeid overlever familien drømmen, men ikke uten dramatiske prosesser.

Rollen som Billy Elliot spilles av Peter Andreas Hjellnes Moseng og Teodor Barsnes-Simonsen, som begge allerede har lang erfaring fra profesjonelle oppsetninger på Oslos store teatre. Amatørrettighetene til Billy Elliot er nettopp blitt tilgjengelig i Norge – via Music Theatre International: Europe

Velkommen til en musikal stappfull av følelser som du sent vil glemme!

Relaterte saker

Eventbilde: Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked
lørdag
09:00

Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked

På Vestkanttorvet har det vært antikk- og bruktmarked hver lørdag siden 1989. Her kan du komme for de mange tilbudene, det sosiale og, ikke minst, de eksepsjonelt gode vaflene!

Eventbilde: Julemarked på Bærums verk
lørdag
10:00

Julemarked på Bærums verk

Her vil du oppleve et rikholdig juleprogram og førjulsstemning hver eneste dag.

Eventbilde: Oslo Vegetarfestivals julemarked
lørdag
11:00

Oslo Vegetarfestivals julemarked

Bli med på en nydelig førjulshelg med supergod mat, kokkekurs, foredrag, aktiviteter, julegaver, nyheter, smaksprøver, bærekraftige bedrifter, julestemning og fantastiske mennesker!