Arrangementet er fullført.

Belonging hovedbilde
fredag 
19:00
Cyan Salong

Belonging

ntso

CYAN galleri inviterer til
Belonging
av Jenny Marie Hviding

Belonging gir oss et innblikk i unge voksne fra hele verden og deres omgivelser. På en rå og brutal, men vakker måte, portretterer fotografen disse individene og leder oss inn på et felt fylt av søken etter tilhørighet.
Alle bildene er tatt analogt i Oslo, Paris, Brazil, Italia, Amsterdam og USA i løpet av  2014-2018.

Inspirert fra sin kunstneriske oppvekst ispørresetter og utfordrer Jenny verden rundt henne gjennom geografi, politikk og sosial deltakelse. Hun ønsker å utfordre grensene til hva som forventes av henne som kvinne og kunstner. Med en bakgrunn i performance og dans beveger arbeidet hennes seg mellom installasjon, video, begevelse og lys i tillegg til det analoge bildet.

Jenny Marie Hviding har sin utdanning fra Bilder Nordic School of Photography i 2015 og Oslo Fotokunstskole i 2017. Hun har nå påbegynt sin bachelor på Kunstkademiet, KHIO.

Sjekk ut Jenny sin webside her

Vernissage fredag 6. april kl 19 – 23
Månedens CYAN brygg er «Sunrise Bitter» – en lys bitter med ananas og mango

Åpent  7. og 8. april kl. 12 – 17

 

Relaterte saker

Eventbilde: Minimusikk: LABYRINTER! med Karoline Krüger
søndag
12:00

Minimusikk: LABYRINTER! med Karoline Krüger

«LABYRINTER!» er et musikalsk fyrverkeri for unger i alle aldre basert på tekster av dikteren André Bjerke, med musikk av Karoline Krüger.

Eventbilde: Oslo-Filharmonien: Musikkfabrikken
fredag

Oslo-Filharmonien: Musikkfabrikken

Bli med til Musikkfabrikken – en konsertforestilling for hele familien med dans, animasjonsfilm og fargesprakende orkestermusikk!

Eventbilde: Kommunikasjon og livsmestring
lørdag

Kommunikasjon og livsmestring

Denne lørdagen kan du kan du prøve teknologi som øyestyring, bryterstyring og grafisk tegnstøtte på Teknisk museum i Oslo.