Arrangementet er fullført.
På Lysebu brygges det alt øl de serverer gjestene. Fredag 5. april inviterer bryggmester, Espen, som i flere år har jobbet med ølproduksjon med fokus på alternative råvarer, og Lysebus restaurantsjef Jesper til en smakfull beermakers dinner.
Ved ankomst tas dere imot i baren, der dere vil bli servert en aperitiff med en av Lysebus ølsorter. Deretter nytes mat og øl i kombinasjon på langbord i hyggelige lokaler. Kjøkkensjefen på Lysebu har satt sammen en nydelig 3-retters meny basert på sesongen beste råvarer og til denne får du servert tre smaksrike ølsorter fra Lysebus egne bryggeri. Her får du smakt på øl i kombinasjon med maten, og lærer om hvilke smaker som går godt sammen.
Pris kr 990,- pr person, inkludert aperitiff og 3 – retters meny med Lysebu øl.
Pris uten øl er kr. 690,-
Skulle dere ønske å overnatte tilbys overnatting til kr 500,- ekstra pr person.
Ta med venner, kjæreste eller familie på en stemningsfull og smaksrik kveld på Lysebu!
Arrangementet bookes direkte på tlf. 21 51 10 20 eller e-post: booking@lysebu.no.
Velkommen til Lysebu!
*Med forbehold om minimumsantall påmeldte.
Helgene har aldri sett bedre ut enn de gjør på Williamsburg! Nyt en deilig brunch-meny som inkluderer mat & husets bellini/mimosa.
Hver tirsdag fra 16.00 til midnatt vil Oche skjemme bort dere studenter! Samle studiekameratene dine og nyt deres spesialtilbud.
Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.