Arrangementet er fullført.
På Lysebu brygges det alt øl de serverer gjestene. Fredag 5. april inviterer bryggmester, Espen, som i flere år har jobbet med ølproduksjon med fokus på alternative råvarer, og Lysebus restaurantsjef Jesper til en smakfull beermakers dinner.
Ved ankomst tas dere imot i baren, der dere vil bli servert en aperitiff med en av Lysebus ølsorter. Deretter nytes mat og øl i kombinasjon på langbord i hyggelige lokaler. Kjøkkensjefen på Lysebu har satt sammen en nydelig 3-retters meny basert på sesongen beste råvarer og til denne får du servert tre smaksrike ølsorter fra Lysebus egne bryggeri. Her får du smakt på øl i kombinasjon med maten, og lærer om hvilke smaker som går godt sammen.
Pris kr 990,- pr person, inkludert aperitiff og 3 – retters meny med Lysebu øl.
Pris uten øl er kr. 690,-
Skulle dere ønske å overnatte tilbys overnatting til kr 500,- ekstra pr person.
Ta med venner, kjæreste eller familie på en stemningsfull og smaksrik kveld på Lysebu!
Arrangementet bookes direkte på tlf. 21 51 10 20 eller e-post: booking@lysebu.no.
Velkommen til Lysebu!
*Med forbehold om minimumsantall påmeldte.
Grønland Boulebar ønsker alle velkommen til Live Tuesdays!
Mat er en sentral del av menneskelivet – og av byhistorien. I denne fotoutstillingen får du servert smakebiter fra Oslos mathistorie de siste 150 årene.
Bli med på Bondens marked! Markedet er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.