Arrangementet er fullført.
På Lysebu brygges det alt øl de serverer gjestene. Fredag 5. april inviterer bryggmester, Espen, som i flere år har jobbet med ølproduksjon med fokus på alternative råvarer, og Lysebus restaurantsjef Jesper til en smakfull beermakers dinner.
Ved ankomst tas dere imot i baren, der dere vil bli servert en aperitiff med en av Lysebus ølsorter. Deretter nytes mat og øl i kombinasjon på langbord i hyggelige lokaler. Kjøkkensjefen på Lysebu har satt sammen en nydelig 3-retters meny basert på sesongen beste råvarer og til denne får du servert tre smaksrike ølsorter fra Lysebus egne bryggeri. Her får du smakt på øl i kombinasjon med maten, og lærer om hvilke smaker som går godt sammen.
Pris kr 990,- pr person, inkludert aperitiff og 3 – retters meny med Lysebu øl.
Pris uten øl er kr. 690,-
Skulle dere ønske å overnatte tilbys overnatting til kr 500,- ekstra pr person.
Ta med venner, kjæreste eller familie på en stemningsfull og smaksrik kveld på Lysebu!
Arrangementet bookes direkte på tlf. 21 51 10 20 eller e-post: booking@lysebu.no.
Velkommen til Lysebu!
*Med forbehold om minimumsantall påmeldte.
Bli med på Bondens Marked! Markedet er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.
Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.