Søk i Aktiv i Oslo

Barnesøndag: Jegeren hovedbilde
søndag 
Historisk museum

Barnesøndag: Jegeren

Vi tilbyr aktiviteter for hele familien. Denne søndagen utforsker vi utstillingen Jegeren. Her kan du gå på oppdagelsesferd og se på likheten mellom den moderne jeger og de første steinaldermenneskene i Norge. Les mer om utstillingen

Hver søndag kan barn og unge ta en tur i verkstedet vårt i Kilden for å utforske gjenstander, lage noe fint og lære noe nytt. Her kan du lage din egen dyremaske i aktivitetsrommet Kilden i 2. etasje. Du kan også tegne, prøve ulvemaska fra nordvestkysten av Canada og prøve tromma med steinbitskinn.

Billetter:

Barn under 18 år kommer alltid gratis inn på Historisk museum, voksne betaler vanlig museumsbillett. Se priser og planlegg besøket.

Velkommen!

Relaterte saker

Eventbilde: Klimahuset 2 år! Åpent hus for ungdom i nærmiljøet
onsdag
17:00

Klimahuset 2 år! Åpent hus for ungdom i nærmiljøet

Er du ungdom og bor i Grünerløkka eller Gamle Oslo? Denne kvelden inviterer Naturhistorisk museum deg til åpent hus, pizza og spennende program i Klimahuset.

Eventbilde: «Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum
torsdag

«Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.

Eventbilde: Musikkundervisning – Oslo Kulturfabrikk
torsdag

Musikkundervisning – Oslo Kulturfabrikk

Vil du eller noen du kjenner begynne å synge, eller spille et instrument? Oslo Kulturfabrikk har nå nytt elevinntak på musikkundervisning med mulighet for oppstart i august/september.