Arrangementet er fullført.

Barnematkurs i Mathallen hovedbilde
onsdag 

Barnematkurs i Mathallen

468_2014_10_06_095934

Mathallen Oslo – Onsdag 29. oktober 2014

Kurs for nybakte foreldre.

Lær hvordan du lager hjemmelaget babygrøt på tre minutter og babyens første middagsmoser. Vi snakker om babystyrt mattilvenning og det blir smaksprøver til store og små.

Barnematen som lages ut fra rene råvarer hjemme på kjøkkenbenken, er og vil alltid være den beste starten i livet. Hjemmelaget mat gir barna positive smaksopplevelser, sunn matglede, erfaring i matlaging, god helse og sunn matkultur som de vil nyte godt av hele livet.

Kursholder er Cecilie Rørvik som jobber for Margit Vea. Margit Vea AS er opptatt av at alle barn har rett til god mat som gir dem både god helse og spennende smaksopplevelser og jobber for at det skal bli enklere for familier, barn og voksne å få til en ny og god start med god og ren mat.

Fra kl. 10.30 – 13.00

Les mer her.

Relaterte saker

Eventbilde: Italiensk mat og vin i kombinasjon
fredag
17:00

Italiensk mat og vin i kombinasjon

En restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige klassiske italienske retter med spennende smakskombinasjoner og flotte, italienske viner.

Eventbilde: To generasjoner – sushi
lørdag
11:00

To generasjoner – sushi

To generasjoner sushikurs er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Chilenske toppviner
tirsdag

Mathallens vinklubb: Chilenske toppviner

I dag rangeres Chile som nummer ni av verdens største vinproduserende land og denne kvelden får du smake noen av toppvinene derfra.