Arrangementet er fullført.

Barnebymarsjen hovedbilde
søndag 
11:00

Barnebymarsjen

barnebymarsj

Foto: Elisabeth Tonnessen AS

Søndag 13. september 2015 arrangeres Barnebymarsjen. Det er et familiearrangement der folk går sammen for å gi barn et trygt hjem. Oslo er en av 13 byer som arrangerer marsjen, og inntektene går til SOS-barnebyers nødhjelpsarbeid for å hjelpe de tusenvis av barna som er på flukt alene. I år vil også barne-TV-yndlingene Karsten og Petra være med på marsjen i Oslo.

– Ved å delta på årets barnebymarsj på Sagene i Oslo er du med på å bidra til at flere barn får en trygg oppvekst gjennom SOS-barnebyers arbeid, sier Tonje Ruud Camacho, fylkesleder for SOS-barnebyer i Oslo. – Vi ønsker å gi deltakere, frivillige og bidragsytere en mulighet til å gjøre noe konkret for de tusenvis av barna som er på flukt. Søndag går vi sammen for å forbedre barnas og vår egen framtid. Dette er en fin mulighet til å inkludere barna, vise solidaritet og samtidig ha en hyggelig familiesøndag med underholdning og aktiviteter.
Barnebymarsjen er cirka 3 kilometer lang, og starter på Myraløkka på Sageneklokka 11 på søndag. Langs løypa er det varierte aktiviteter for små og store. Arrangementet er gratis for barn og koster 100 kroner for voksne. Alle inntektene fra arrangementet går til barn på flukt i Europa. Karsten og Petra vil også være med å marsjere for å gi alle barn et trygt hjem. De har mange tanker om hva et trygt hjem innebærer.

– Jeg synes et trygt hjem er at noen passer på deg og at du har et sterkt hus som ikke raser sammen. Og at man kan stole på hverandre, sier Nora, som spiller Petra i filmene om Karsten og Petra.
En hyggelig dag for familien
I tillegg til at du går for en god sak, får alle deltakerne en positiv opplevelse på søndag.

– Vi planlegger bamsemaskot, ansiktsmaling, bamsesykehus, zumba for barn, lykkehjul og mye morsom underholdning. Løypa er tilrettelagt slik at også de minste kan være med, sier fylkesleder Tonje Ruud Camacho. Det vil også være et Karsten og Petra-telt i målområdet.

 

Pris:
Barn: Gratis
Voksne: 100,-

 

 

Relaterte saker

Eventbilde: Peter Pan og Kaptein Krok
søndag
13:00

Peter Pan og Kaptein Krok

Peter Pan og Kaptein Kroks kamp om klimafremtiden i Drømmeland. Bli med å se!

Eventbilde: Knerten og Lillebror
tirsdag
15:00

Knerten og Lillebror

Møt Lillebror og, Norges mest populære trepinne, Knerten i levende live og bli med på et eventyr fylt med spenning, dramatikk og humor.

Eventbilde: Sommerkonserter med Minimusikk
lørdag
14:00

Sommerkonserter med Minimusikk

Bli med på oppdagelsesferd i fuglenes fantastiske verden. Dere går på skattejakt etter spennende fugler og lager musikk inspirert av fuglesangen.