Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Barnas lørdag: Julegaven som ble borte hovedbilde
lørdag 
12:00
Deichman Bjørvika

Barnas lørdag: Julegaven som ble borte

Er du ferdig med julegavene? Er du sikker? Kom i julestemning med denne fine teaterforestillingen om perfekte gaver, tomt papir og det som virkelig betyr noe i julen.

Fru Berg i lekebutikken synes jula er noe styr. Barna bryr seg ikke om annet enn gavene de skal få, tenker hun, og vil vise dem hva som egentlig er viktig. Snart begynner uvanlige ting å skje når folk i den lille fjellbygda kommer til butikken hennes for å kjøpe julegaver. Vil Ylva få bamsen hun ønsker seg så inderlig? Kan det bli jul uten julegaver?

ASK SceneKunst ringer julen inn med flotte kostymer og koselige julescener. Det blir det sang og musikk, humor og spenning når mysteriet skal løses.

Familieforestilling som passer fra 3 år og oppover. Velkommen!

Foto: Ask Scenekunst

Relaterte saker

Eventbilde: Nye utstillinger om jordas historie og livets utvikling
tirsdag

Nye utstillinger om jordas historie og livets utvikling

Opplev nye geologiske utstillinger fra 6. mai. Den største oppgraderingen av utstillinger i museets historie.

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Buttonsverksted i Klimahuset
tirsdag

Buttonsverksted i Klimahuset

De har rigget til sommerverksted i Klimahusets amfi med buttonsmaskiner, gamle tidsskrifter fra museumsloftet, ferdigprintede klimabudskap, tegneutstyr og papir i mange ulike farger. Du bestemmer hvordan akkurat din button skal bli!