Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Barnas Hestefestival hovedbilde
lørdag 
11:00

Barnas Hestefestival

 

3. alle

Norges Rytterforbund arrangerer Hestefestival

For første gang inviteres alle barn med foreldre og besteforeldre, til Barnas Hestefestival som er gratis og arrangeres i Alnaparken den 18.juni fra kl 11-15. Her kan barna blant annet få hilse, klappe, stelle og kose med hester. Har barnet lyst så kan de i tillegg få prøve å ri på hesten. Alt dette vil være helt gratis.

1. tur

Er du forelder med barn som er nysgjerrig på hest eller har interesse for hest og miljøet rundt, så vil dette være en flott dag å ta turen til Alnaparken. Fokuset for dagen vil være å gi barna en introduksjon til miljøet rundt hesten og stallmiljøet. Det vil være oppvisning av flere grenene i Norges Rytterforbund, slik at man får se bredden av mulighetene innenfor ryttersporten.

ntso

Forskjellig aktiviteter

Er dere en større familie med forskjellige interesser? Fortvil ikke. Det vil være mulig å prøve seg på mange aktiviteter. Alt fra gårdsbesøk til å ta turen innom indianerskogen. I tillegg vil alle barna få utdelt et aktivitetskort der hvor man kan gå innom 12 forskjellige aktiviteter. Hesteskokasting, pusse hest eller prøve seg på kjepphestridning er noen av mulighetene. For hver aktivitet barnet er med på, får man et stempel. Alle som leverer inn aktivitetskortet når de går fra festivalen, vil få en overraskelse. Kanskje familien er heldig og vinner inngang til Bjørneparken og overnatting på Thon Hotel?

  rideglede fra Alna ridesenter

Flere dyr å kose

I tillegg til at det vil være mange hester i alnaparken denne dagen, så er det mulig med gårdsbesøk og i alnaparken. Kampen Økologiske Barnebondegård kommer med sine dyr. Her kan man blant annet hilse på kaniner, geiter og esel.

Ta med hele familien på en trivelig helgeutflukt til gratis arrangementet i Alnaparken lørdag 18.juni.

Ponnijenter_MG_2209

Fakta:

Første gang Barnas Hestefestival arrangeres. Barnas Hestefestival arrangeres av Norges Rytterforbund i samarbeid med Alna Ridesenter og Østmarka Rideklubb.

Adresse: Alnaparken 13, 1081 Oslo
Tidspunkt: fra kl 11.00 – 15.00
Parkering: kr 50,-
Matservering: Ja (kiosksalg) i tillegg til at det vil bli satt opp griller som kan brukes av de besøkende

Har man muligheten til å komme med kollektivt, så anbefales dette.

Les mer om arrangementet>>

4. Håvard og Higge med elever

Relaterte saker

Eventbilde: Oslos første vårtegn!  – Vestkanttorvet starter opp seseongen
lørdag
09:00

Oslos første vårtegn! – Vestkanttorvet starter opp seseongen

På Vestkanttorvet har det vært antikk- og bruktmarked hver lørdag siden 1989. Her kan du komme for de mange tilbudene, det sosiale og, ikke minst, de eksepsjonelt gode vaflene!

Eventbilde: Karius og Baktus
lørdag
12:00

Karius og Baktus

En fantastisk morsom forestilling for store og små om Torbjørn Egners godtegærne tanntroll og Jens – han som eier tennene. Etter forestillingen får alle barna hilse på de to tanntrollene.

Eventbilde: Rasmus og Verdens Beste Band – Rockekonsert for barn
lørdag
14:00

Rasmus og Verdens Beste Band – Rockekonsert for barn

Rasmus og Verdens Beste Band har fenget små og store siden 2007. Nå er de klare til å innta Store Sal, med ny musikk og et show uten sidestykke.