Arrangementet er fullført.

Barnas Hestefestival hovedbilde
lørdag 
11:00

Barnas Hestefestival

 

3. alle

Norges Rytterforbund arrangerer Hestefestival

For første gang inviteres alle barn med foreldre og besteforeldre, til Barnas Hestefestival som er gratis og arrangeres i Alnaparken den 18.juni fra kl 11-15. Her kan barna blant annet få hilse, klappe, stelle og kose med hester. Har barnet lyst så kan de i tillegg få prøve å ri på hesten. Alt dette vil være helt gratis.

1. tur

Er du forelder med barn som er nysgjerrig på hest eller har interesse for hest og miljøet rundt, så vil dette være en flott dag å ta turen til Alnaparken. Fokuset for dagen vil være å gi barna en introduksjon til miljøet rundt hesten og stallmiljøet. Det vil være oppvisning av flere grenene i Norges Rytterforbund, slik at man får se bredden av mulighetene innenfor ryttersporten.

ntso

Forskjellig aktiviteter

Er dere en større familie med forskjellige interesser? Fortvil ikke. Det vil være mulig å prøve seg på mange aktiviteter. Alt fra gårdsbesøk til å ta turen innom indianerskogen. I tillegg vil alle barna få utdelt et aktivitetskort der hvor man kan gå innom 12 forskjellige aktiviteter. Hesteskokasting, pusse hest eller prøve seg på kjepphestridning er noen av mulighetene. For hver aktivitet barnet er med på, får man et stempel. Alle som leverer inn aktivitetskortet når de går fra festivalen, vil få en overraskelse. Kanskje familien er heldig og vinner inngang til Bjørneparken og overnatting på Thon Hotel?

  rideglede fra Alna ridesenter

Flere dyr å kose

I tillegg til at det vil være mange hester i alnaparken denne dagen, så er det mulig med gårdsbesøk og i alnaparken. Kampen Økologiske Barnebondegård kommer med sine dyr. Her kan man blant annet hilse på kaniner, geiter og esel.

Ta med hele familien på en trivelig helgeutflukt til gratis arrangementet i Alnaparken lørdag 18.juni.

Ponnijenter_MG_2209

Fakta:

Første gang Barnas Hestefestival arrangeres. Barnas Hestefestival arrangeres av Norges Rytterforbund i samarbeid med Alna Ridesenter og Østmarka Rideklubb.

Adresse: Alnaparken 13, 1081 Oslo
Tidspunkt: fra kl 11.00 – 15.00
Parkering: kr 50,-
Matservering: Ja (kiosksalg) i tillegg til at det vil bli satt opp griller som kan brukes av de besøkende

Har man muligheten til å komme med kollektivt, så anbefales dette.

Les mer om arrangementet>>

4. Håvard og Higge med elever

Relaterte saker

Eventbilde: Gjenbrukssøndag på Engineerium
søndag
11:00

Gjenbrukssøndag på Engineerium

På søndag er det fokus på gjenbruk hos Engineerium! Barna lager tre på rad i reisespill-versjon av gamle CD-cover, og det er gratis å være med.

Eventbilde: Dinodag på Lilløyplassen
søndag
12:00

Dinodag på Lilløyplassen

Har du lyst til å oppleve en dinosaur på kloss hold? Da bør du ta turen til Lilløyplassen denne søndagen!

Eventbilde: Middelalderdager på Hadeland Glassverk
tirsdag
11:00

Middelalderdager på Hadeland Glassverk

Opplev livet i middelalderen, levendegjort av en gruppe dedikerte og kunnskapsrike reenactorer fra Hađar middelaldergruppe. Gratis inngang, og passer for både barn og voksne.