Arrangementet er fullført.

Åpent gårdsbakeri hver dag i hele sommer hovedbilde
mandag 

Åpent gårdsbakeri hver dag i hele sommer

photo 2

 

Åpent gårdsbakeri hver dag i hele sommer

 

Fritt & Sunt Bakery er et nytt prosjekt som holder til på Vestre Frogner Gård i hele sommer. Daglig leder, Elisabeth Frogner, har hatt et ønske om å kunne tilby alle med allergier eller de som ønsker og spise glutenfritt, sukkerfritt og laktosefritt en mulighet til å velge og vrake i ferske godsaker. 

Her får man servert tradisjonelle bakevarer, men de selger også hjemmelaget eplesaft som er ren saft fra eplene på gården, og hjemmelaget syltetøy som ikke inneholder sukker. 

I tillegg har de pizza, pitabrød, pølsebrød, hamburgerbrød og brød fryst som man kan kjøpe med seg. 

Bakeriet holder åpent mellom 10-15 hver dag, og det er også mulighet for selvplukk av bringebær, kirsebær, rips og solbær på gården. 

Se mer på: https://www.aktivioslo.no/presentasjon/vestre-frogner-gard/

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs – Franske smaker
tirsdag
17:00

Kurs – Franske smaker

På dette kurset jobber dere med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat – som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette. 

Eventbilde: Kurs – Biff og bayer
fredag
17:00

Kurs – Biff og bayer

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. 

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner

Julens etterdønninger: sterke og søte viner. Denne kvelden kan du lære mer om og smake på alt fra portvin til Banyuls.