Arrangementet er fullført.
Fritt & Sunt Bakery er et nytt prosjekt som holder til på Vestre Frogner Gård i hele sommer. Daglig leder, Elisabeth Frogner, har hatt et ønske om å kunne tilby alle med allergier eller de som ønsker og spise glutenfritt, sukkerfritt og laktosefritt en mulighet til å velge og vrake i ferske godsaker.
Her får man servert tradisjonelle bakevarer, men de selger også hjemmelaget eplesaft som er ren saft fra eplene på gården, og hjemmelaget syltetøy som ikke inneholder sukker.
I tillegg har de pizza, pitabrød, pølsebrød, hamburgerbrød og brød fryst som man kan kjøpe med seg.
Bakeriet holder åpent mellom 10-15 hver dag, og det er også mulighet for selvplukk av bringebær, kirsebær, rips og solbær på gården.
Se mer på: https://www.aktivioslo.no/presentasjon/vestre-frogner-gard/
Bli med på Bondens Marked! Markedet er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.
Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.