Arrangementet er fullført.
Fritt & Sunt Bakery er et nytt prosjekt som holder til på Vestre Frogner Gård i hele sommer. Daglig leder, Elisabeth Frogner, har hatt et ønske om å kunne tilby alle med allergier eller de som ønsker og spise glutenfritt, sukkerfritt og laktosefritt en mulighet til å velge og vrake i ferske godsaker.
Her får man servert tradisjonelle bakevarer, men de selger også hjemmelaget eplesaft som er ren saft fra eplene på gården, og hjemmelaget syltetøy som ikke inneholder sukker.
I tillegg har de pizza, pitabrød, pølsebrød, hamburgerbrød og brød fryst som man kan kjøpe med seg.
Bakeriet holder åpent mellom 10-15 hver dag, og det er også mulighet for selvplukk av bringebær, kirsebær, rips og solbær på gården.
Se mer på: https://www.aktivioslo.no/presentasjon/vestre-frogner-gard/
Kom og bli med til Grønland Boulebar for spennende pokerkvelder med flotte premier!
Vil du lære å tilberede fisk på den perfekte måten? På dette kurset er du selv med og lager maten fra bunnen av sammen med inspirerende kokker.
Galopin er en spesialist på deilige franske gårdsoster, fransk og italiensk spekemat og paté. I tillegg til å være eksperter på ost, er de også lidenskapelig opptatt av vin.