Arrangementet er fullført.
Fritt & Sunt Bakery er et nytt prosjekt som holder til på Vestre Frogner Gård i hele sommer. Daglig leder, Elisabeth Frogner, har hatt et ønske om å kunne tilby alle med allergier eller de som ønsker og spise glutenfritt, sukkerfritt og laktosefritt en mulighet til å velge og vrake i ferske godsaker.
Her får man servert tradisjonelle bakevarer, men de selger også hjemmelaget eplesaft som er ren saft fra eplene på gården, og hjemmelaget syltetøy som ikke inneholder sukker.
I tillegg har de pizza, pitabrød, pølsebrød, hamburgerbrød og brød fryst som man kan kjøpe med seg.
Bakeriet holder åpent mellom 10-15 hver dag, og det er også mulighet for selvplukk av bringebær, kirsebær, rips og solbær på gården.
Se mer på: https://www.aktivioslo.no/presentasjon/vestre-frogner-gard/
Vil du lære hvordan klima, jordsmonn og botanikk påvirker smakene i kaffen? Da er denne opplevelsen for deg.
På dette kurset får du både lærdom om mat og musserende vin i kombinasjon. Til boblende kommer også passende retter, noe blir servert av kokkene og noe lager man selv.