Arrangementet er fullført.

Aktiviteter til påskeferien hovedbilde
fredag 

Aktiviteter til påskeferien

Bli med på underholdende, inspirerende og tankevekkende påskeaktiviterer i ferien, på nett med Teknisk museum.

Påsken er full av tradisjonelle opplevelser for store og små. En rykende fersk krimroman, et påskeegg med velsmakende skatter, påskesolen som varmer på kinnene – og et høyspent elektroshow fra 1700- og 1800-tallet!

Teknisk museum arrangerer en heldigital og litt annerledes påskeopplevelse fra 27. mars til 4. april. Hele opplevelsen er gratis, og du kan streame det direkte fra Facebook.

Vi snakker vitenshow med ekstreme temperaturer, pastillbakeri til de som liker ting hjemmelaget, forhåndsvisning av storsatsingen «Liv og død» og mer! Barn liker å bli underholdt, og de liker å lære – her gjør vi det sammen.

Relaterte saker

Eventbilde: Åpen dag hos EKT Husdyrpark – gratis inngang
fredag
10:00

Åpen dag hos EKT Husdyrpark – gratis inngang

Velkommen til ÅPEN DAG fredag 3.desember med gratis inngang hele dagen! Ponniridning for barn, tråtraktorer, en julekrybbe du kan gå inn i og et mini hesteshow. Åpent 10-17.

Eventbilde: Barneomvisninger på Nationaltheatret
lørdag
11:00

Barneomvisninger på Nationaltheatret

Bli med inn bak scenen og opplev hvordan teater blir til! Nesten som detektiver skal vi snike oss gjennom teatret, for å lære om og se teatret fra innsiden.

Eventbilde: Martemos teaterworkshop
lørdag
16:15

Martemos teaterworkshop

Martemos teater viser dere verden! Rollefigurer, musikk, afrikansk tromme, sang, dans og bevegelse inkluderes og utgjør en stor del av teaterworkshopen.