Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Agnes Cecilia – Nationaltheatret hovedbilde
mandag 
17:00
Nationaltheatret

Agnes Cecilia – Nationaltheatret

Sceneversjonen av Maria Gripes spenningsroman Agnes Cecilia er en fortelling for barn og unge – full av undring, mystikk og overnaturlige elementer.

Hva er det som skjer hjemme hos Nora? Hun begynner å drømme så underlig, mottar mystiske telefonsamtaler, en bok faller på uforklarlig vis ut av bokhylla og en dukke får eget liv. Og er det ikke som om noen går gjennom rommet og ser på henne? Hvem er det som søker kontakt?

Agnes Cecilia er en roman fra 1981 av den kjente svenske barnebokforfatteren Maria Gripe. Historien handler om Nora, som er 15 år og som mistet foreldrene sine tidlig i barndommen. Hun har vokst opp sammen med adoptivforeldre og den jevnaldrende adoptivbroren Dag, som trener ballett på kveldene. Men Nora går med en ubearbeidet sorg etter foreldrenes død. Hun føler seg utenfor og annerledes. Broren Dag og det overnaturlige som skjer skal etter hvert lede Nora til å finne ut av hvem hun er og tillate henne å sørge.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Kveldsåpent Teknisk museum
torsdag
16:30

Kveldsåpent Teknisk museum

Grip torsdagsmuligheten – nyt Teknisk museum også på kveldstid!

Eventbilde: Rideskole våren 2023
fredag
00:00

Rideskole våren 2023

Vårsemesteret i Nordmarka Rideskole er i gang mandag 16. januar. Nå tar de inn nye elever, og har ledig plass for barn, ungdom og voksne.

Eventbilde: Ha en hyggelig familiedag i Husdyrparken!
fredag
00:00

Ha en hyggelig familiedag i Husdyrparken!

Hver dag hele året har du mulighet til å være sammen med de 100 dyrene som er i Husdyrparken. En dag her med familien er garantert en hyggelig opplevelse.