Arrangementet er fullført.

Agenda X Sommerleir 2018 hovedbilde
mandag 
10:00

Agenda X Sommerleir 2018

Er du klar for årets happening?

I år blir sommerleiren til Agenda X blir på Hove leir utenfor Arendal og de ønsker all ungdom fra 13-21 år velkommen til en uke med latter, vennskap og sol!

Sommerleiren finner sted 23.-28. juli, i idylliske omgivelser på Sørlandet. Den er for ungdommer som ønsker en møteplass og et fellesskap med andre ungdommer. I løpet av uka blir det workshops, bading, grilling, ballspill, musikk, dans, lek og moro, før det avsluttes med en stor fest på fredagskveld. Det blir nye vennskap, utfordringer og minnerike opplevelser!

Sommerleiren gjennomføres av både voksne og unge ledere som sammen skaper en trygg ramme rundt leiren. Leiren er 100 % rusfri og foregår med respekt for hverandre og omgivelsene.

Ellers koster leiren 300 kr per deltaker. Dette inkluderer mat, reise og opphold. Det blir felles transport fra Oslo S til og fra leiren.

Her kan du lese mer og melde deg på.

Det er stor pågang på Agenda X sommerleir og vi anbefaler at du melder deg på så fort som mulig for sikre deg plass på sommerens høydepunkt!

Relaterte saker

Eventbilde: Agnes Cecilia – Nationaltheatret
lørdag
14:00

Agnes Cecilia – Nationaltheatret

Sceneversjonen av Maria Gripes spenningsroman Agnes Cecilia er en fortelling for barn og unge – full av undring, mystikk og overnaturlige elementer.

Eventbilde: Sommerskole for barn og unge
mandag

Sommerskole for barn og unge

Nordmarka Rideskole inviterer til sommerskole for barn og unge over 3 dager. Her får barna bli med på stallarbeid og deltar på ridetimer.