Arrangementet er fullført.

657 Vitamin – Gratis frokostseminar hovedbilde
tirsdag 
08:30

657 Vitamin – Gratis frokostseminar

ntso

Nok en gang ønsker vi på 657 OSLO velkommen til gratis frokostseminar!

Unruly, Släger Kommunikasjon og SOS-barnebyer gir oss et innblikk i slagkraften til virale medier med temaet: Er det en oppskrift på viral suksess?
Grensene mellom underholdning og reklame endres bare mer og mer. Samtidig er det vanskeligere å holde på forbrukernes oppmerksomhet, når annenhver nordmann dykker ned i sin smarttelefon eller nettbrett under reklamepausene på TV.
Director of Nordics i Unruly, Lance Traore, tar opp dette temaet, og forklarer hvordan annonsører kan få forbrukere til å aktivt se, dele og anbefale dine filmer. Vi ser på noen av de største mytene om viral suksess, og på hvordan man jobber for å lage kommersielt innhold som din målgruppe elsker!

Fra planlegging til resultater – hva skjer før, under og etter en kampanje?
”Gutten som fryser” er en historie om hvordan en frysende gutt som ble plassert på en benk i Oslo, klarte å skape et enormt engasjement for barn i Syria.

Erik Bakken fra SOS-barnebyer og Henning Sverdrup fra Släger Kommunikasjon presenterer historien bak kampanjen og filmen, som ifølge Viral Video Chart er den mest delte kommersielle filmen i Norge noensinne. Kampanjen ble omtalt i mer enn 74 land, på 28 språk spredt over 5 kontinenter og er blant SOS Barnebyers aller største suksesshistorier.

PROGRAM
08.30 – Servering av kaffe og sunn frokost
08.45 – Erik Bakken fra SOS-barnebyer & Henning Sverdup fra Släger Kommunikasjon
09.30 – Lance Traore fra Unruly Media
10.00 – Vi starter arbeidsdagen fulle av inspirasjon og ny energi!

Relaterte saker

Eventbilde: Digital Smak av Pinot Noir
torsdag
19:30

Digital Smak av Pinot Noir

Her ønskes det velkommen til en kveld med Merete Bø sine viner og Shaun Bartletts sanger. Direktesending hvor begge gjør det de er best på!

Eventbilde: Digital ølsmaking med Ølakademiet
fredag
20:00

Digital ølsmaking med Ølakademiet

Ølakademiet tar deg også med på en rundreise gjennom ulike ølstiler fra hele verden – fra de lyse og lette til de tunge og mørke.

Eventbilde: Sprudlende smaking – Digitalt vinkurs
fredag
20:00

Sprudlende smaking – Digitalt vinkurs

I løpet av ca 1,5 time får dere smake to spennende viner og lære hovedprinsippene for produksjon av musserende viner.