Arrangementet er fullført.

657 Vitamin – Gratis frokostseminar hovedbilde
tirsdag 
08:30

657 Vitamin – Gratis frokostseminar

ntso

Nok en gang ønsker vi på 657 OSLO velkommen til gratis frokostseminar!

Unruly, Släger Kommunikasjon og SOS-barnebyer gir oss et innblikk i slagkraften til virale medier med temaet: Er det en oppskrift på viral suksess?
Grensene mellom underholdning og reklame endres bare mer og mer. Samtidig er det vanskeligere å holde på forbrukernes oppmerksomhet, når annenhver nordmann dykker ned i sin smarttelefon eller nettbrett under reklamepausene på TV.
Director of Nordics i Unruly, Lance Traore, tar opp dette temaet, og forklarer hvordan annonsører kan få forbrukere til å aktivt se, dele og anbefale dine filmer. Vi ser på noen av de største mytene om viral suksess, og på hvordan man jobber for å lage kommersielt innhold som din målgruppe elsker!

Fra planlegging til resultater – hva skjer før, under og etter en kampanje?
”Gutten som fryser” er en historie om hvordan en frysende gutt som ble plassert på en benk i Oslo, klarte å skape et enormt engasjement for barn i Syria.

Erik Bakken fra SOS-barnebyer og Henning Sverdrup fra Släger Kommunikasjon presenterer historien bak kampanjen og filmen, som ifølge Viral Video Chart er den mest delte kommersielle filmen i Norge noensinne. Kampanjen ble omtalt i mer enn 74 land, på 28 språk spredt over 5 kontinenter og er blant SOS Barnebyers aller største suksesshistorier.

PROGRAM
08.30 – Servering av kaffe og sunn frokost
08.45 – Erik Bakken fra SOS-barnebyer & Henning Sverdup fra Släger Kommunikasjon
09.30 – Lance Traore fra Unruly Media
10.00 – Vi starter arbeidsdagen fulle av inspirasjon og ny energi!

Relaterte saker

Eventbilde: Boblende middag
fredag
17:00

Boblende middag

Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. I løpet av to til tre timer får man en innføring i musserende vin og lager forskjellige småretter.

Eventbilde: Samtale med Joachim Trier
tirsdag
19:00

Samtale med Joachim Trier

Oslo er sentralt i Triers filmer visuelt, tematisk og eksistensielt. Vi tar et dypdykk i hans Oslo-univers og kommer tettere byen vår sett gjennom Triers øyne.

Eventbilde: Helgeworkshop med 6-8 åringer
lørdag
16:15

Helgeworkshop med 6-8 åringer

Hit inviteres 6-10 åringer som vil være med på å skape, danse, synge, oppleve magi, action, fordype seg noe teaterfaglig, utfordre og bli utfordret og samtidig ha det gøy.