Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

657 Vitamin – Gratis frokostseminar hovedbilde
tirsdag 
08:30

657 Vitamin – Gratis frokostseminar

ntso

Nok en gang ønsker vi på 657 OSLO velkommen til gratis frokostseminar!

Unruly, Släger Kommunikasjon og SOS-barnebyer gir oss et innblikk i slagkraften til virale medier med temaet: Er det en oppskrift på viral suksess?
Grensene mellom underholdning og reklame endres bare mer og mer. Samtidig er det vanskeligere å holde på forbrukernes oppmerksomhet, når annenhver nordmann dykker ned i sin smarttelefon eller nettbrett under reklamepausene på TV.
Director of Nordics i Unruly, Lance Traore, tar opp dette temaet, og forklarer hvordan annonsører kan få forbrukere til å aktivt se, dele og anbefale dine filmer. Vi ser på noen av de største mytene om viral suksess, og på hvordan man jobber for å lage kommersielt innhold som din målgruppe elsker!

Fra planlegging til resultater – hva skjer før, under og etter en kampanje?
”Gutten som fryser” er en historie om hvordan en frysende gutt som ble plassert på en benk i Oslo, klarte å skape et enormt engasjement for barn i Syria.

Erik Bakken fra SOS-barnebyer og Henning Sverdrup fra Släger Kommunikasjon presenterer historien bak kampanjen og filmen, som ifølge Viral Video Chart er den mest delte kommersielle filmen i Norge noensinne. Kampanjen ble omtalt i mer enn 74 land, på 28 språk spredt over 5 kontinenter og er blant SOS Barnebyers aller største suksesshistorier.

PROGRAM
08.30 – Servering av kaffe og sunn frokost
08.45 – Erik Bakken fra SOS-barnebyer & Henning Sverdup fra Släger Kommunikasjon
09.30 – Lance Traore fra Unruly Media
10.00 – Vi starter arbeidsdagen fulle av inspirasjon og ny energi!

Relaterte saker

Eventbilde: Filmvisning og samtale i Kreftforeningens Vitensenter
lørdag
13:00

Filmvisning og samtale i Kreftforeningens Vitensenter

Vi viser den prisbelønte kortfilmen «Det ingen snakker om» produsert og regissert av Hansine Killingmoe Såstad. Hvorfor rammes så mange av senskader uten å være forberedt på det, og hvorfor blir det ikke pratet høyt nok om?

Eventbilde: Egil Drillo Olsen – Mine kamper
søndag
15:30

Egil Drillo Olsen – Mine kamper

Egil Drillo Olsen er i vinden for tiden – nå har du sjansen til å møte ham på Hadeland Glassverk. I samtale med forfatter Alfred Fidjestøl får du høre om Egils liv og enestående karriere.

Eventbilde: Oslo Freedom Forum 2022
mandag
10:00

Oslo Freedom Forum 2022

På Oslo Freedom Forum 2022 vil du høre foredrag fra noen av verdens modigste menneskerettighetsforkjempere.