Arrangementet er fullført.

1814 møter 2014 på Bogstad Gård hovedbilde
torsdag 

1814 møter 2014 på Bogstad Gård

DSC_2798_01

1814 møter 2014 på Bogstad Gård

Stor hagefest på Bogstad Gård – i samarbeid med Røa Lions, Bymiljøetaten og Åpen Lystleir anno 1814

Hele det praktfulle anlegget åpnes for publikum med det nyoppførte lysthuset som midtpunkt. Her kan du besøke en lystleir anno 1814 med tidsriktige drakter og utstyr. Det blir musikk, dans og forskjellige utendørsaktiviteter for store og små. Besøk også dyrene på denne gården. 

Hovedbygningen står delvis autentisk med møbler og kunst, og gir et unikt tidsbilde fra Norges første statsminister, Peder Ankers tid. 

Peder Anker og hans svigersønn grev Herman Wedel Jarlsberg ble utnevnt til henholdsvis statsminister og finansminister den 18. november 1814. De var sentrale personer i begivenhetene i Norge både før 1814 og langt inn på 1800-tallet. 

Bogstad Gård er i dag et levende museum som er åpent hele året, med omvisninger, café, museumsbutikk, utleielokaler og mange dyr. 

Pris: 50,- for voksne og 25,- for barn.

Relaterte saker

Eventbilde: Spennende nettkurs for deg som vil bli skuespiller eller regissør!
søndag

Spennende nettkurs for deg som vil bli skuespiller eller regissør!

På  DUS Akademiet finner du mange flotte kurs med dyktige skuespillere og regissører, i tillegg til gratis intervjuer. Sjekk ut deres nye plattform! 

Eventbilde: Sommerfilmskole for barn og unge
mandag
09:00

Sommerfilmskole for barn og unge

Gratis sommerfilmskole på Rommen Scene! Gjennom fem dager lærer du sammen med andre å jobbe med foto, lyd, lys og klipp for å fortelle din egen historie.