Arrangementet er fullført.

17. mai på Østbanehallen hovedbilde
fredag 
Østbanehallen

17. mai på Østbanehallen

Book bord til 17. mai!
Det kan lønne seg å booke bord allerede nå til 17. mai. På Østbanehallen har de plass til alle, uansett om dere er en stor eller liten gjeng.
Restaurantene på Østbanehallen serverer både inne og ute, og her får du god mat og drikke.

Her finner du hele seks restauranter med hver sin meny, så her har du mange alternativer å velge mellom! Du finner familievennlige menyer og spisesteder hvor du kan nyte alt fra hjemmelaget italiensk pasta og pizza, klassikere fra det asiatiske kjøkken, til burger, steaks og tradisjonelle norske råvarer. Om været viser seg fra sin beste side, kan du i tillegg ta middagen ute. Fire av restaurantene, Bella Bambina, Fjøla, Olivia og Royal Gastropub, har nemlig uteservering.

I tillegg inviterer Opland Burger & Steak, sammen med Club Culture, til feiring i bakgården deres. Sjekk ut eventet her for mer informasjon.

Skulle det derimot ikke være solskinn og varmt, kan vi friste med den perfekte utefølelsen, inne. Det høye taket, gode lysforholdene, og flere koselige spisesteder skaper alle følelsen av å være på en middelhavspiazza, inne.

Se åpningstider og book bord her.

Relaterte saker

Eventbilde: Grand Opening av La Fable 24. september 2021 
fredag

Grand Opening av La Fable 24. september 2021 

Rydd plass i kalenderen. Paris har ankommet Oslo! La Fable tatt den parisiske brasserie-atmosfæren til byen og det kokkeleres til perfeksjon på kjøkkenet med parisisk kjøkkensjef i spissen. Definitivt byens beste bar- og brasserie-nyhet.

Eventbilde: Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!
fredag
19:00

Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.

Eventbilde: Oslos nye foodcourt, VIA Village, åpner dørene 1. oktober 2021
fredag
18:00

Oslos nye foodcourt, VIA Village, åpner dørene 1. oktober 2021

VIA Village i Vika kan friste med mer enn en hyggelig foodcourt med matboder fra flere av Oslos mest populære restauranter. Her har de definitivt tilrettelagt for å bli både venners, familiers og kollegaers nye Oslo-favoritt.