Arrangementet er fullført.

17. mai på Østbanehallen hovedbilde
fredag 
Østbanehallen

17. mai på Østbanehallen

Book bord til 17. mai!
Det kan lønne seg å booke bord allerede nå til 17. mai. På Østbanehallen har de plass til alle, uansett om dere er en stor eller liten gjeng.
Restaurantene på Østbanehallen serverer både inne og ute, og her får du god mat og drikke.

Her finner du hele seks restauranter med hver sin meny, så her har du mange alternativer å velge mellom! Du finner familievennlige menyer og spisesteder hvor du kan nyte alt fra hjemmelaget italiensk pasta og pizza, klassikere fra det asiatiske kjøkken, til burger, steaks og tradisjonelle norske råvarer. Om været viser seg fra sin beste side, kan du i tillegg ta middagen ute. Fire av restaurantene, Bella Bambina, Fjøla, Olivia og Royal Gastropub, har nemlig uteservering.

I tillegg inviterer Opland Burger & Steak, sammen med Club Culture, til feiring i bakgården deres. Sjekk ut eventet her for mer informasjon.

Skulle det derimot ikke være solskinn og varmt, kan vi friste med den perfekte utefølelsen, inne. Det høye taket, gode lysforholdene, og flere koselige spisesteder skaper alle følelsen av å være på en middelhavspiazza, inne.

Se åpningstider og book bord her.

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs – Biff og bayer
fredag
17:00

Kurs – Biff og bayer

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. 

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner

Julens etterdønninger: sterke og søte viner. Denne kvelden kan du lære mer om og smake på alt fra portvin til Banyuls.

Eventbilde: Kurs i street food
lørdag
13:00

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.