Søk i Aktiv i Oslo

Episode 7 av Uteliggerliv

Iduns dagbok

Uteliggerliv, dag 7: Ferie

I dag har jeg hatt så mange både oppturer og nedturer. Vi klarte jo å komme oss til Sverige ganske kjapt, etter at vi spurte en veldig hyggelig mann som het Arnfinn. Vi kom oss ikke lenger enn til Gräbbestad, men det er jo feriested, så jeg syns målet vårt ble oppnådd. Haiking er ganske morsomt, men det er tydeligvis veldig mye venting involvert. Og når man spør folk hvor de skal, er det som regel i motsatt retning enn dit du skal.

Men det i alle fall jeg har merket er at jeg ikke kjeder meg like lett lengre. Selv om vi satt i mange timer på den bensinstasjonen (Rasta), kjedet jeg meg ikke spesielt mye. Vi sov jo i en times tid der også. Kan tenke meg at vi så temmelig bomsete ut der vi lå. Rett ned på asfalten. Hardt, men vi trengte sårt den søvnen.

Tanumstrand var veldig, veldig koselig, men også ganske meningsløst. Både jeg og Leif har slitt litt med å holde humøret oppe, fordi vi ikke har hatt penger, ikke har vi hatt mat, og vi har stresset med hvordan vi skal rekke hjem til i morgen. Det ordnet seg jo helt fint til slutt, men det har vært en stressende faktor hele dagen.

Heldigvis fikk vi jo haik omtrent med en gang vi begynte på vei tilbake, først av en dude som hadde masse høy i baksetet som spilte Metallica på full guffe i bilen. Han hadde sykt kule tatoveringer da, så det gikk fint. Etter det satt vi på med et ekstremt hyggelig par som hadde vært på langtur, de kom helt fra Balkan og hadde kjørt i 24 timer i strekk. De kjøpte kaffe og boller til oss, og det trengte vi sårt. Leif var så innmari sulten.

Nå er vi på Kastellet skole. Det var greit å dra et sted vi hadde vært før, sånn at vi slapp å stresse med å lete etter et nytt sted. Nå skal det bli superdeilig å bli ferdig. Komme hjem i min egen dusj!!!! Gaahhhh. Det blir deilig det. Bare noen timer igjen nå.

Uteliggerliv – hovedsiden >>

Motta oppdateringer om neste episode av Uteliggerliv på e-post

Din e-postadresse:


Abonnér på Aktiv I Oslo TV: