Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Thomas Seltzer – Den amerikanske drømmen hovedbilde
onsdag 
19:30
Bærum Kulturhus

Thomas Seltzer – Den amerikanske drømmen

NRK-profil og Turboneger-bassist Thomas Seltzer tar deg med til sitt første hjemland. I en reise fra rustbeltet til prærien via suburbia og bykjernen leter vi etter svar på hva som har gått galt og hvor Seltzers elskede USA er på vei.

Mixed feelings

Det er nok mange av oss som kjenner oss igjen i Seltzers blandede følelser for USA: mange er jo oppriktig glade i dette landet og disse folkene som preger våre liv. Når vi føler det bærer galt av sted, det være seg opioid-krisen, stormingen av Capitol Hill, politiets behandling av afro-amerikanere eller økende økonomiske skiller i samfunnet, føler vi det stikker litt i hjertet.

Hvor ble det av dette forjettede landet der alt var stort og perfekt? Når var det egentlig det skjedde, dette at den amerikanske drømmen rett og slett forsvant? Er ikke lenger hardt arbeid nøkkelen til suksess?

Relaterte saker

Eventbilde: Kjenn din by: Drømmen om den nye byen
onsdag
14:30

Kjenn din by: Drømmen om den nye byen

Gratis 1. mai-vandring i Oslos moderne bolighistorie, fra midten av 1800-tallet til i dag. Hør om kampen mot klasseforskjeller, skiftende boligidealer, boligpolitikk og boligideologi.

Eventbilde: Panelsamtale: Hvordan om/skriver vi historien?
torsdag
18:00

Panelsamtale: Hvordan om/skriver vi historien?

Hvilke versjoner av historien tar vi vare på? Hvilke perspektiver formidles? Bli med på panelsamtale i forbindelse med utstillingen «Cooking, Time?».

Eventbilde: Pastakurs
mandag
17:00

Pastakurs

Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.