Arrangementet er fullført.
Matlagingskurs hjemme på eget kjøkken
I løpet av ca 1,5 time guides dere igjennom tilberedningen og ferdigstillingen av to deilige retter.
Kursholder deler av sin kunnskap og forklarer de viktigste faktorene for å lykkes med kveldens råvarer mens du lager mat sammen med kokken fra Kulinarisk Akademi, hjemme på ditt eget kjøkken.
Kurset er forhåndsinnspilt og du har mulighet til å tilberede maten i eget tempo.
Gratis 1. mai-vandring i Oslos moderne bolighistorie, fra midten av 1800-tallet til i dag. Hør om kampen mot klasseforskjeller, skiftende boligidealer, boligpolitikk og boligideologi.
Hvilke versjoner av historien tar vi vare på? Hvilke perspektiver formidles? Bli med på panelsamtale i forbindelse med utstillingen «Cooking, Time?».
Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.