Arrangementet er fullført.
Et ost- og vinkurs som tar for seg fem klassiske ostetyper med passende vinfølge.
Vi gjennomgår ostenes produksjonsprosess og sensoriske egenskaper. Vi går også gjennom hvordan anbefalte viners egenskaper påvirker valget av vin til ost. Hvordan du kan heve smaken i både osten og vinen og hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige.
Kursholder: Heidi Iren Hansen
Heidi kommer fra Trøgstad, og er vår desidert største vin-nerd. Hun bestod vinkelnereksamen som best i klassen i 2009, og har nylig bestått det mest prestisjetunge vinstudiet i verden, Master of Wine.
Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.
Bli med på en vandring i Ibsens fotspor, fra Grand til hans to siste hjem i Kristiania. Hva skjedde på vandringene opp og ned Karl Johans gate? Og hvordan forholdt han seg til hovedstaden gjennom diktningen?
Lag taco som i Mexico! Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.