Arrangementet er fullført.
Kokkene ved Kulinarisk Akademi inviterer barn i alderen 11- 15 år inn på kjøkkenet for å lage en spennende og smakfull middag til seg selv og sine gjester.
Barna vil lære om menyens råvarer og best mulig bruk av disse, samt noen enkle teknikker som de selv kan bruke hjemme.
Etter alle forberedelsene er gjort setter barna seg ned sammen med gjestene og spiser middagen, men vil hjelpe til å servere og presentere maten. Hvert barn får mulighet til å ha med to foreldre, besteforeldre eller andre gjester.
Oppstart kl 14:00 på lørdager
Varighet: ca. 5 timer
Pris: 1.900,-for et barn med to gjester
Gratis 1. mai-vandring i Oslos moderne bolighistorie, fra midten av 1800-tallet til i dag. Hør om kampen mot klasseforskjeller, skiftende boligidealer, boligpolitikk og boligideologi.
Hvilke versjoner av historien tar vi vare på? Hvilke perspektiver formidles? Bli med på panelsamtale i forbindelse med utstillingen «Cooking, Time?».
Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.