Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Lær å lage taco med Kulinarisk Akademi hovedbilde
tirsdag 
17:00
Kulinarisk Akademi - Mathallen

Lær å lage taco med Kulinarisk Akademi

Taco er en rett med masse spennende smaker som kan varieres i det uendelige når man først har de riktige hovedingrediensene. Med inspirasjon og tips fra kokkene på Kulinarisk Akademi lærer du hvordan du kan piffe opp fredagstacoen til et nytt nivå, helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Det blir en utfyllende demonstrasjon der vi viser hvordan du lager alt fra lefser og tacokrydder, til tilbehør og ulike hovedråvarer som brukes i Mexico.
Etter demonstrasjonen deltar du selv og lager fem ulike typer tacoer. Maten smakes på underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.

Oppstart kl 17:00

Relaterte saker

Eventbilde: Kjenn din by: Drømmen om den nye byen
onsdag
14:30

Kjenn din by: Drømmen om den nye byen

Gratis 1. mai-vandring i Oslos moderne bolighistorie, fra midten av 1800-tallet til i dag. Hør om kampen mot klasseforskjeller, skiftende boligidealer, boligpolitikk og boligideologi.

Eventbilde: Panelsamtale: Hvordan om/skriver vi historien?
torsdag
18:00

Panelsamtale: Hvordan om/skriver vi historien?

Hvilke versjoner av historien tar vi vare på? Hvilke perspektiver formidles? Bli med på panelsamtale i forbindelse med utstillingen «Cooking, Time?».

Eventbilde: Pastakurs
mandag
17:00

Pastakurs

Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.