Arrangementet er fullført.
Taco er en rett med masse spennende smaker som kan varieres i det uendelige når man først har de riktige hovedingrediensene. Med inspirasjon og tips fra kokkene på Kulinarisk Akademi lærer du hvordan du kan piffe opp fredagstacoen til et nytt nivå, helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.
Det blir en utfyllende demonstrasjon der vi viser hvordan du lager alt fra lefser og tacokrydder, til tilbehør og ulike hovedråvarer som brukes i Mexico.
Etter demonstrasjonen deltar du selv og lager fem ulike typer tacoer. Maten smakes på underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.
Oppstart kl 17:00
Gratis 1. mai-vandring i Oslos moderne bolighistorie, fra midten av 1800-tallet til i dag. Hør om kampen mot klasseforskjeller, skiftende boligidealer, boligpolitikk og boligideologi.
Hvilke versjoner av historien tar vi vare på? Hvilke perspektiver formidles? Bli med på panelsamtale i forbindelse med utstillingen «Cooking, Time?».
Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.