Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Digital inspirasjonskveld med farge-Dagny! hovedbilde
onsdag 
18:00

Digital inspirasjonskveld med farge-Dagny!

Hva skjer med kreativiten om du maler soverommet ditt gult? Hvordan bruker man farger på best mulig måte, og hva sier de? Bli med på en kveld der alt handler om farger, med den anerkjente fargedesigneren Fargedagny!

Fargenes verden er stor, spennende og utfordrende – bli med på et dypdykk inn i fargepsykologien, og få innsikt i hvordan farger aktivt kan brukes i hverdagen. Dagny Thurmann-Moe er en av landets fremste fargedesignere og har over ti års erfaring på området. I 2014 startet hun KOI Studio, med et mål om å kunne tilby målrettet fargekonsultasjon for både offentlige og private kunder.

Foredraget tar for seg fargepsykologi og farger til forskjellig bruk. Etter foredraget blir det en kort, spennende workshop som du kan gjøre hjemme, der du får testet det du har lært av Fargedagny!

Foredraget er gratis, men krever påmelding via billettlinken – link til foredraget sendes ut på mail før foredragsstart.

Relaterte saker

Eventbilde: Pastakurs
mandag
17:00

Pastakurs

Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.

Eventbilde: Kjenn din by: Gatelangs Henrik Ibsen
tirsdag
18:00

Kjenn din by: Gatelangs Henrik Ibsen

Bli med på en vandring i Ibsens fotspor, fra Grand til hans to siste hjem i Kristiania. Hva skjedde på vandringene opp og ned Karl Johans gate? Og hvordan forholdt han seg til hovedstaden gjennom diktningen?

Eventbilde: Kurs i mexikanske tacos
onsdag
17:00

Kurs i mexikanske tacos

Lag taco som i Mexico! Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.