Arrangementet er fullført.
I løpet av ca. en time får dere smake to spennende viner og lære hovedprinsippene for produksjon av musserende vin.
Kulinarisk Akademi snakker om vinenes sensoriske egenskaper og fokuserer på å forstå hvorfor vinene smaker som de gjør. De går gjennom hvordan vinenes egenskaper kan fortelle oss mye om hvordan de er laget og hvilket kvalitetsnivå de har, hvordan man kan se om en vin er en lagringsvin og hvilke egenskaper som påvirker valget av vin til mat.
Kurset er live og dere oppfordres til å stille spørsmål for ekstra kunnskap og inspirasjon!
Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.
Bli med på en vandring i Ibsens fotspor, fra Grand til hans to siste hjem i Kristiania. Hva skjedde på vandringene opp og ned Karl Johans gate? Og hvordan forholdt han seg til hovedstaden gjennom diktningen?
Lag taco som i Mexico! Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.