Arrangementet er fullført.
Mai er tiden for bobler i glasset og denne kvelden får du smake bobler fra 3 verdensdeler. Dette er bobler som kan utkonkurrere champagne når som helst.
Om Mathallens vinklubb:
Mathallens vinklubb er for deg som har interesse og glede for vin, og spesielt for mat og vin i kombinasjon. Vi arrangerer spennende medlemsmøter en gang i måneden. På medlemskveldene er det ulikt innhold med bl.a. foredrag, vinsmaking, kurs og hyggelig vinprat.
Beliggende midt i Mathallens matfat, har man de beste muligheter for å bli bedre i mat og vinkombinasjoner. Temaet for medlemskveldene vil eksempelvis være sensorikk og smaketeknikk, druetyper og vinland, resultat av ulike produksjonsteknikker og mat og vin i kombinasjon etter årstidenes syklus.
Hvilke versjoner av historien tar vi vare på? Hvilke perspektiver formidles? Bli med på panelsamtale i forbindelse med utstillingen «Cooking, Time?».
Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.
Bli med på en vandring i Ibsens fotspor, fra Grand til hans to siste hjem i Kristiania. Hva skjedde på vandringene opp og ned Karl Johans gate? Og hvordan forholdt han seg til hovedstaden gjennom diktningen?