Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Musserende x 6 – Mathallen vinklubb hovedbilde
torsdag 
18:00
Hitchhiker

Musserende x 6 – Mathallen vinklubb

Mai er tiden for bobler i glasset og denne kvelden får du smake bobler fra 3 verdensdeler. Dette er bobler som kan utkonkurrere champagne når som helst.

Om Mathallens vinklubb:
Mathallens vinklubb er for deg som har interesse og glede for vin, og spesielt for mat og vin i kombinasjon. Vi arrangerer spennende medlemsmøter en gang i måneden. På medlemskveldene er det ulikt innhold med bl.a. foredrag, vinsmaking, kurs og hyggelig vinprat.
Beliggende midt i Mathallens matfat, har man de beste muligheter for å bli bedre i mat og vinkombinasjoner. Temaet for medlemskveldene vil eksempelvis være sensorikk og smaketeknikk, druetyper og vinland, resultat av ulike produksjonsteknikker og mat og vin i kombinasjon etter årstidenes syklus.

Relaterte saker

Eventbilde: Panelsamtale: Hvordan om/skriver vi historien?
torsdag
18:00

Panelsamtale: Hvordan om/skriver vi historien?

Hvilke versjoner av historien tar vi vare på? Hvilke perspektiver formidles? Bli med på panelsamtale i forbindelse med utstillingen «Cooking, Time?».

Eventbilde: Pastakurs
mandag
17:00

Pastakurs

Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.

Eventbilde: Kjenn din by: Gatelangs Henrik Ibsen
tirsdag
18:00

Kjenn din by: Gatelangs Henrik Ibsen

Bli med på en vandring i Ibsens fotspor, fra Grand til hans to siste hjem i Kristiania. Hva skjedde på vandringene opp og ned Karl Johans gate? Og hvordan forholdt han seg til hovedstaden gjennom diktningen?