Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Tyske, tørre viner – Mathallen vinklubb hovedbilde
torsdag 
18:00
Hitchhiker

Tyske, tørre viner – Mathallen vinklubb

ARRANGEMENTET ER AVLYST!

Tysk tørr hvitvin og rosévin
Riesling er spesielt utbredt i Tyskland og denne kvelden presenteres noen av de beste viner i verden fra ulike tyske vinregioner. Vi får smake både hvitviner og rosévin. Om foredragsholderen: Alexander Jones har lang fartstid i restaurantbransjen både i Danmark og Norge. Han ble utdannet sommelier i 2013 har en stor interesse for smak generelt. De seneste år har han jobbet blant annet på Maaemo og Bokbacka. Nå jobber har for LESKE med produktutvikling og produksjon.

Om Mathallens vinklubb:
Mathallens vinklubb er for deg som har interesse og glede for vin, og spesielt for mat og vin i kombinasjon. Vi arrangerer spennende medlemsmøter en gang i måneden. På medlemskveldene er det ulikt innhold med bl.a. foredrag, vinsmaking, kurs og hyggelig vinprat.
Beliggende midt i Mathallens matfat, har man de beste muligheter for å bli bedre i mat og vinkombinasjoner. Temaet for medlemskveldene vil eksempelvis være sensorikk og smaketeknikk, druetyper og vinland, resultat av ulike produksjonsteknikker og mat og vin i kombinasjon etter årstidenes syklus.

Relaterte saker

Eventbilde: Kjenn din by: Drømmen om den nye byen
onsdag
14:30

Kjenn din by: Drømmen om den nye byen

Gratis 1. mai-vandring i Oslos moderne bolighistorie, fra midten av 1800-tallet til i dag. Hør om kampen mot klasseforskjeller, skiftende boligidealer, boligpolitikk og boligideologi.

Eventbilde: Panelsamtale: Hvordan om/skriver vi historien?
torsdag
18:00

Panelsamtale: Hvordan om/skriver vi historien?

Hvilke versjoner av historien tar vi vare på? Hvilke perspektiver formidles? Bli med på panelsamtale i forbindelse med utstillingen «Cooking, Time?».

Eventbilde: Pastakurs
mandag
17:00

Pastakurs

Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.