Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Meat free weekday med Kulinarisk Akademi hovedbilde
onsdag 
17:00
Kulinarisk Akademi - Mathallen

Meat free weekday med Kulinarisk Akademi

På dette kurset fokuserer vi på hvordan man kan spise mindre kjøtt og fisk i hverdagen, men det vil være både egg og meieriprodukter brukt i dette kurset.

Dere er selv med og tilbereder kveldens meny som er falafel med naanbrød, okonomiyaki, stekt ris til grønn curry, og shiapudding til dessert. Maten spises underveis i kurset.

Vi bruker inspirasjon fra flere deler av verden, og tar forbehold om små endringer i menyen.

Relaterte saker

Eventbilde: Kjenn din by: Drømmen om den nye byen
onsdag
14:30

Kjenn din by: Drømmen om den nye byen

Gratis 1. mai-vandring i Oslos moderne bolighistorie, fra midten av 1800-tallet til i dag. Hør om kampen mot klasseforskjeller, skiftende boligidealer, boligpolitikk og boligideologi.

Eventbilde: Panelsamtale: Hvordan om/skriver vi historien?
torsdag
18:00

Panelsamtale: Hvordan om/skriver vi historien?

Hvilke versjoner av historien tar vi vare på? Hvilke perspektiver formidles? Bli med på panelsamtale i forbindelse med utstillingen «Cooking, Time?».

Eventbilde: Pastakurs
mandag
17:00

Pastakurs

Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.