Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Cyrano – Nesevis tragikomedie hovedbilde
fredag 
19:30
Nationaltheatret

Cyrano – Nesevis tragikomedie

Opplev Bjarte Hjelmeland som den store helten med altfor lang nese.

Cyrano de Bergerac er en uovervinnelig soldat, en kompromissløs poet, dramatiker og samfunnskritiker med upåklagelig moral – og en overdimensjonert nese. Utseendet hindrer ham i å innrømme sin sterke kjærlighet for kusinen Roxane, som kun har nese for den billedskjønne Christian.

På Nationaltheatret møter du den store komedieskuespilleren Bjarte Hjelmeland i tittelrollen. Sammen med regissør Kjetil Bang-Hansen skal han gi liv til denne heroiske romantikeren og satirikeren. Teaternestor Bang-Hansen har en spesiell forkjærlighet til Cyrano de Bergerac. Han mener det har en teatral form, skjønnhet, romantikk og tragedie som vi vanligvis ikke ser i film og teater i dag: Stykket springer ut av en hengivenhet til teatret og poesien, og til den store og rene kjærligheten.

Relaterte saker

Eventbilde: Forestillingen «Pippi Langstrømpe på de sju hav»
søndag
13:00

Forestillingen «Pippi Langstrømpe på de sju hav»

Opplev Pippi Langstrømpe og hennes eventyr i Villa Villekulla. Bli med på spenning og moro i selskap med verdens sterkeste jente!

Eventbilde: Impro med BMI!
tirsdag
18:30

Impro med BMI!

Nå er BMI tilbake på Latter! Det blir deilig improvisert humor i et forrykende tempo med musikk attåt. En lekende og annerledes forestilling som garantert ikke vil skuffe!

Eventbilde: Standup på Klubbscenen – Nye tekster!
onsdag
20:30

Standup på Klubbscenen – Nye tekster!

Komikernes egen testplattform for standup, sketsj, karakter, sang – hva som helst. Her får du oppleve splitter nytt materiale bli presentert for aller første gang.