Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Kjøttkurs hovedbilde
mandag 
17:00

Kjøttkurs

ntso

Bli en mester i å tilberede kjøtt på Kulinarisk Akademi.

Perfekt modnet og tilberedt kjøtt er himmelen for mange, og her lærer du alle de profesjonelle triksene slik at du lager perfekte kjøttretter hver eneste gang.

På dette kurset får du en inngående forklaring og demonstrasjon av sesongens beste kjøtt.

Her vil dere så på de forskjellige delene du finner av kjøtt og bruken av disse, riktig oppbevaring, tining, mørning, steking, langtidskoking og riktig kjernetemperatur for de forskjellige stykningsdelene.

Det serveres et lett måltid ved ankomst og rikelig med smaksprøver som dere er med på å lage underveis i kurset. Alle spiser det de selv har laget.

Kursavgiften dekker følgende:

Råvarene under kurset
Demonstrasjon og deltagende matkurs(ca. 3-4 timer)
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Utstyr under kurset
Foredragsholdere

Det anbefales alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

Oppmøte kl 16:45
Kl: 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi Hovedavdelingen
Pris per person: 1900,- ink. mva
Antall: min 12 deltagere
Varighet: ca 4 timer

For påmelding gå til kulinariskakademi.no/kurskalender
For spørsmål ta kontakt med oss på ck@kulinariskakademi.no eller 23 23 15 80

Relaterte saker

Eventbilde: Bondens marked – Kolbotn Torg
lørdag
10:00

Bondens marked – Kolbotn Torg

Bli med på Bondens Marked! Markedet er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.

Eventbilde: Bli en mesterkokk med Jonatan!
lørdag
12:00

Bli en mesterkokk med Jonatan!

Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.

Eventbilde: Guidet ølsmaking
lørdag
17:30

Guidet ølsmaking

Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.