Arrangementet er fullført.
Kurset starter med en demonstrasjon og teoretiske prinsipper fra det Asiatiskekjøkken. Deltakerne blir veiledet gjennom kveldens meny som er bløte våruller, kald nudelsalat, retter inspirert av asiatisk smaker samt ulike sauser og dipper som passer til.
Deltakerne får lage alle rettene og smaker underveis i kurset.
Kurset har en samlet varighet på ca 3 timer
Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
Deltagende matkurs (ca 3 timer)
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Utstyr under kurset
Foredragsholdere
Dippingsauser til å ta med hjem
Tid fra kl. 17.00 – 20.00
Gratis 1. mai-vandring i Oslos moderne bolighistorie, fra midten av 1800-tallet til i dag. Hør om kampen mot klasseforskjeller, skiftende boligidealer, boligpolitikk og boligideologi.
Hvilke versjoner av historien tar vi vare på? Hvilke perspektiver formidles? Bli med på panelsamtale i forbindelse med utstillingen «Cooking, Time?».
Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.