Arrangementet er fullført.
Lær hvordan du kan servere det perfekte grillmåltid til dine venner.
Et deltagende kokkekurs der du lærer om direkte og indirekte grilling.
Kulinarisk Akademis kokker tar for seg hvordan man griller alt fra sjømat,kjøtt og garnityrer til søte avslutninger på måltidet.
Kurset vil starte med en demonstrasjon i Kulinarisk Akademis kjøkken. Den deltagende delen vil være både utendørs og på kjøkkenet.
Avslutningsvis setter de opp en buffet med grillmat laget på kurset og deltagerne kan nyte et deilig grillmåltid.
Kl:17.00
Sted: Kulinarisk Akademi hovedavdeling
Pris: 1850,- ink mva
Antall: 10-15 personer
Varighet: 3 timer
OBS: Kun 32 plasser
Inkludert i kursavgiften:
Råvarene under kurset
Deltagende kokkekurs (3 timer)
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Foredragsholdere
Gratis 1. mai-vandring i Oslos moderne bolighistorie, fra midten av 1800-tallet til i dag. Hør om kampen mot klasseforskjeller, skiftende boligidealer, boligpolitikk og boligideologi.
Hvilke versjoner av historien tar vi vare på? Hvilke perspektiver formidles? Bli med på panelsamtale i forbindelse med utstillingen «Cooking, Time?».
Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.