Arrangementet er fullført.
Er moderne sprøytemidler og kjemiske tilsetninger veien å gå, eller er økologisk og biodynamisk viner fremtiden?
Kugjødsel, husdyrhold og arbeid med hester i vinmarkene minner om fortidens jordbruk, og er en naturlig vei å gå om man ønsker å dyrke vindruer i pakt med naturen. Men hva da med preparater, månefaser og vinmarker som en del av kosmos?
Mytene om økologiske og biodynamiske viner er mange og i løpet av denne kurskvelden ønsker vi å avmystifisere noen av dem. Du som kursdeltager får en god innføring i hvordan vinene lages, hvilke regler som må følges og ikke minst, hvorfor resultatet blir som det blir.
Her ser de på hvor slik vin kan lages. Kan verdens beste viner produseres med disse teknikkene? Er disse vinene dyrere enn andre,og ikke minst, smaker de bedre?
Kurset inkluderer
Smaking av 6 ulike viner
Smaksark til notater
Vinkelner /foredragsholder
Det serveres ikke mat på dette kurset
Pris: 690,- pr. person
Tid fra kl. 18.00 – 20.00
Gratis 1. mai-vandring i Oslos moderne bolighistorie, fra midten av 1800-tallet til i dag. Hør om kampen mot klasseforskjeller, skiftende boligidealer, boligpolitikk og boligideologi.
Hvilke versjoner av historien tar vi vare på? Hvilke perspektiver formidles? Bli med på panelsamtale i forbindelse med utstillingen «Cooking, Time?».
Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.