Arrangementet er fullført.
Et kurs tilpasset kvinner som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon.
I løpet av to og en halv timer lager man forskjellige småretter som passer til musserende drikke og spiser et inspirerende måltid. Inkludert i prisen er 4 glass musserende vin.
1 glass til velkomst og 3 glass under matlaging og bespisning.
Tid fra kl. 13.00 – 16.00
Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
Deltagende matkurs (ca 2,5 timer) 4 glass musserende
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Foredragsholdere
Pris per pers: 1250,-.
Gratis 1. mai-vandring i Oslos moderne bolighistorie, fra midten av 1800-tallet til i dag. Hør om kampen mot klasseforskjeller, skiftende boligidealer, boligpolitikk og boligideologi.
Hvilke versjoner av historien tar vi vare på? Hvilke perspektiver formidles? Bli med på panelsamtale i forbindelse med utstillingen «Cooking, Time?».
Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.