Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Nybegynnerkurs i ølbrygging – juleøl hovedbilde
torsdag 

Nybegynnerkurs i ølbrygging – juleøl

468_2014_10_01_143801

Mathallen Oslo – Torsdag 23. oktober 2014

Interessen for hjemmebrygging av øl har eksplodert i Norge og har blitt en stor hobby og lidenskap for mange. Bli med og brygg juleøl på norske tradisjoner!

Bryggekurset gir deltakerne den teoretiske og praktiske fagkunnskap som er nødvendig for å kunne lage sitt eget øl. 

Midtveis i kurset serveres “En liten smak av Mathallen”, en spennende meny satt sammen av signaturrettene til flere av aktørene i hallen. Menyen varierer avhengig av sesong og råvaretilgang. Rettene serveres på deletallerkener satt ut på bordene, og er en flott måte å smake på mye av det som hallen har å by på. “En liten smak av Mathallen” kombineres med tre smaker øl.

På kurset lærer du om:

Bruk av bryggelogg
Forskjellige malttyper og dens egenskaper
Bryggeprosessen på Beer Brew
Bruk av fra “boil in bag” til mikrobryggeri 
Nedkjøling
Gjærtyper og dens egenskaper
Renhold og hygiene
Lagring og oppbevaring

Pris: Kr. 795,- per person. Dette inkluderer kursmateriell, “En liten smak av Mathallen” og 3 smaker øl.

Påmelding kan gjøres her. 

Tid: kl. 18.00 – 21.00 

Relaterte saker

Eventbilde: Kjenn din by: Drømmen om den nye byen
onsdag
14:30

Kjenn din by: Drømmen om den nye byen

Gratis 1. mai-vandring i Oslos moderne bolighistorie, fra midten av 1800-tallet til i dag. Hør om kampen mot klasseforskjeller, skiftende boligidealer, boligpolitikk og boligideologi.

Eventbilde: Panelsamtale: Hvordan om/skriver vi historien?
torsdag
18:00

Panelsamtale: Hvordan om/skriver vi historien?

Hvilke versjoner av historien tar vi vare på? Hvilke perspektiver formidles? Bli med på panelsamtale i forbindelse med utstillingen «Cooking, Time?».

Eventbilde: Pastakurs
mandag
17:00

Pastakurs

Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.