Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Kåseri: Levende dukker – et levebrød hovedbilde
søndag 
14:00

Kåseri: Levende dukker – et levebrød

ntso

Kåseri: Levende dukker – et levebrød

Kåseri med demonstrasjon fra en dukkemakers hverdag ved Agnes Schou og Knut Alfsen fra Levende dukker.

Agnes Schou driver teatergruppen Levende Dukker AS sammen med Knut Alfsen. I dette foredraget vil de fortelle og demonstrere hvilke utfordringer en dukkemaker møter på jobben.

Agnes Schou er utdannet fra Glasgow School of Art. Hun er en av Norges ledende dukkemakere, og har laget dukker til de fleste av Levende Dukker sine forestillinger, i tillegg til en lang rekke teater- og fjensynsproduksjoner.

Knut Alfsen er utdannet dukkespiller fra Riksteatrets 3-årige elevskole, og har en mastergrad i teatervitenskap fra Universitetet i Oslo. I tillegg til jobben i Levende Dukker er han nestleder i Norsk Skuespillerforbund.

 


By- og teatermuseet, Frognerveien 67
0266/Oslo

Relaterte saker

Eventbilde: Kjenn din by: Drømmen om den nye byen
onsdag
14:30

Kjenn din by: Drømmen om den nye byen

Gratis 1. mai-vandring i Oslos moderne bolighistorie, fra midten av 1800-tallet til i dag. Hør om kampen mot klasseforskjeller, skiftende boligidealer, boligpolitikk og boligideologi.

Eventbilde: Panelsamtale: Hvordan om/skriver vi historien?
torsdag
18:00

Panelsamtale: Hvordan om/skriver vi historien?

Hvilke versjoner av historien tar vi vare på? Hvilke perspektiver formidles? Bli med på panelsamtale i forbindelse med utstillingen «Cooking, Time?».

Eventbilde: Pastakurs
mandag
17:00

Pastakurs

Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.