Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Think&Talk – Konkurranse og samarbeid hovedbilde
onsdag 
15:00

Think&Talk – Konkurranse og samarbeid

ntso

Konkurranse og samarbeid finnes på ulike nivåer i de fleste sosiale systemer. Kanskje jobber du i et team hvor samarbeid er avgjørende for å få gode resultater? Eller er du i en virksomhet hvor den enkeltes innsats måles opp mot hverandre for å drive frem suksess?

Think&Talk er en annerledes seminaropplevelse hvor du deltar gjennom å tenke og snakke med andre uten at du eksponerer deg i plenum. Det er inspirerende, enkelt og krever ingen forberedelser. Her har du en unik mulighet til å møte mennesker med ulike erfaringer, tanker og ideer.

Dagens gjest er Tronn Skjerstad. Tronn har sin doktorgrad i Strategi fra NTNU. Hans avhandling omhandler konkurranse og samarbeid mellom bedrifter.

 


Wergelandsveien 29
0167 Oslo

Relaterte saker

Eventbilde: Kjenn din by: Drømmen om den nye byen
onsdag
14:30

Kjenn din by: Drømmen om den nye byen

Gratis 1. mai-vandring i Oslos moderne bolighistorie, fra midten av 1800-tallet til i dag. Hør om kampen mot klasseforskjeller, skiftende boligidealer, boligpolitikk og boligideologi.

Eventbilde: Panelsamtale: Hvordan om/skriver vi historien?
torsdag
18:00

Panelsamtale: Hvordan om/skriver vi historien?

Hvilke versjoner av historien tar vi vare på? Hvilke perspektiver formidles? Bli med på panelsamtale i forbindelse med utstillingen «Cooking, Time?».

Eventbilde: Pastakurs
mandag
17:00

Pastakurs

Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.