Søk i Aktiv i Oslo

Capoeira – introduksjonskurs for ungdom og voksne hovedbilde

Capoeira – introduksjonskurs for ungdom og voksne

capoeira – introduksjonskurs med Oslo Capoeira Klubb
Oslo Capoeira klubb har introduksjonskurs for voksne og ungdom onsdag 11. april og onsdag 18. april kl 18:30-20:00.

Pris: kr. 200 som blir refundert ved påmelding til vårterminen. Etter kurset kan du delta på ordinære treninger.  Ved innmelding vil du få rabatt på kr 200 på terminavgiften og  en startpakke med informasjon og klubbens T- skjorte.

På kurset vil du få en opplæring i de grunnleggende bevegelsene, musikken og treningsformen. Introduksjonskurset koster kr 200.- og betales på nettet før kurset på konto 164511 62113. Etter kurset kan du delta på ordinære treninger. Ved innmelding vil du få rabatt på kr 200 på terminavgiften og en startpakke med informasjon og klubbens T- skjorte.

Relaterte saker

Eventbilde: Kjenn din by: Drømmen om den nye byen
onsdag
14:30

Kjenn din by: Drømmen om den nye byen

Gratis 1. mai-vandring i Oslos moderne bolighistorie, fra midten av 1800-tallet til i dag. Hør om kampen mot klasseforskjeller, skiftende boligidealer, boligpolitikk og boligideologi.

Eventbilde: Panelsamtale: Hvordan om/skriver vi historien?
torsdag
18:00

Panelsamtale: Hvordan om/skriver vi historien?

Hvilke versjoner av historien tar vi vare på? Hvilke perspektiver formidles? Bli med på panelsamtale i forbindelse med utstillingen «Cooking, Time?».

Eventbilde: Pastakurs
mandag
17:00

Pastakurs

Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.