Hvert år rammes cirka 300 mennesker av spiserørkreft. Mange spiserørskreftpasienter får store plager i etterkant av behandlingen, og for mange har sykdommen kommet så langt at en operasjon ikke kan gjøre dem kreftfri.
Samtidig har nye behandlingsformer gjort at flere pasienter overlever spiserørskreft enn tidligere.
I temamøtet ønsker Kreftforeningen å fremme åpenhet om sykdommen, informere om behandlingsmuligheter og belyse hvordan det kan oppleves å leve med spiserørskreft etter kurativ behandling.
Arrangementet er gratis, men krever påmelding: påmelding her.
På dette kurset får du både lærdom om mat og musserende vin i kombinasjon. Til boblene kommer også passende retter, noe blir servert av kokkene og noe lager man selv.
Vel verdt et besøk, selv om man har vært der mange ganger før, for med en guide som forteller om både kjente og ukjente sider ved kunstnerens liv og arbeider, får man en helt annen opplevelse av det hele.
Bli med på en drømmehelg med fantastisk god mat, kokkekurs, foredrag, aktiviteter, nyheter, smaksprøver, bærekraftige bedrifter og fantastiske mennesker!