Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Utstillingsåpning: Cooking, Time? hovedbilde
torsdag 
18:00
Interkulturelt Museum

Utstillingsåpning: Cooking, Time?

Velkommen til åpning av kunstutstillingen «Cooking, Time?». I utstillingen ser kunstner Sarah Kazmi og kurator Noor Bhangu nærmere på den pakistanske arbeidsinnvandringen til Norge og møtet mellom migranter og det norske samfunnet.

Hvordan har innvandringen fra Pakistan til Norge på 1960- og 1970-tallet blitt erfart, fortalt og bevart? Gjennom ulike kunstneriske uttrykk, og med mat og mattradisjoner som gjennomgangstema, utforskes historien og kildene som har blitt brukt til å fortelle den.

Velkommen til utstillingsåpning torsdag 18. april kl. 18 på Interkulturelt Museum i Tøyenbekken 5.

Utstillingen åpnes av journalist og prisvinnende forfatter Shazia Majid og statssekretær Even Hagen fra Kulturdepartementet. Performance med kunstner Sarah Kazmi og Mudassir Sheikh. Det blir også servering av pakistansk mat.

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Velkommen!

Relaterte saker

Eventbilde: The Viking Planet – Norges første heldigitale opplevelsessenter
lørdag
00:00

The Viking Planet – Norges første heldigitale opplevelsessenter

Et digitalt museum, plassert ved siden av Oslo Rådhus, som tilbyr mange helt unike attraksjoner basert på den Norske Vikingarven.

Eventbilde: YOKO ONO – PEACE is POWER
lørdag
00:00

YOKO ONO – PEACE is POWER

Bli med inn i Yoko Onos kreative kunstunivers. YOKO ONO – PEACE is POWER er verdensstjernens første utstilling i Norge siden 2005.

Eventbilde: Utstillingen: MERZ! FLUX! POP!
lørdag
00:00

Utstillingen: MERZ! FLUX! POP!

Denne utstillingen er viet den tyske avantgarde-kunstneren Kurt Schwitters (1887-1948) og hans kollegaer og etterfølgere.