Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

En kveld med ølsmaking og pizza hovedbilde
tirsdag 
Ringnes Brygghus

En kveld med ølsmaking og pizza

Hva sier du til en kveld med guidet ølsmaking som avsluttes med en pizza?

«MaHoYe»-smakingen tar utgangspunkt i MALT, HOPS (humle) og YEAST (gjær), som er hovedingrediensene i all øl. Enkel smaking for alle som bare ønsker å lære litt mer om øl. Etter smakingen serveres napoliansk pizza.

Ta med deg kollegaer eller gode venner og ha en hyggelig kveld med god mat og drikke.

Mer informasjon her

Om Ringnes Brygghus
Ringnes Brygghus skal være et sted hvor du, uavhengig av kunnskapsnivå, kan lære mer om ølkultur, bryggtradisjoner og varianter av øl. De har som mål å skape Oslos hyggeligste møteplass for alle som er glade i eller nysgjerrige på godt øl. Her vil det bli servert både nyutviklede øl fra deres nye mikrobryggeri og klassiske Ringnes-varianter.

Relaterte saker

Eventbilde: 17. mai-frokostkurs med Thermomix
mandag
10:00

17. mai-frokostkurs med Thermomix

Har du tenkt på frokostmenyen til 17. mai? På dette kurset får du gode tips og triks og masse inspirasjon til retter som gir frokosten det lille ekstra!

Eventbilde: Fiskekurs på KA Sagene
onsdag
17:00

Fiskekurs på KA Sagene

Lær å tilberede fisk sammen med kokker på Kulinarisk Akademi. Du vil lære alt om de forskjellige metodene som kokker bruker for å varmebehandle fisk slik at du kan anvende det på ditt eget hjemmekjøkken.

Eventbilde: To generasjoner – Sushikurs
lørdag
11:00

To generasjoner – Sushikurs

«To generasjoner» er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet. Hvem blir kjøkkensjefen hjemme etter dette kurset?