Søk i Aktiv i Oslo

Vibe International

Vibe International er et velrenomert modellbyrå som ble etablert i Oslo i 2007 og videre til internasjonal etablering i London i 2010. Vibe tilbyr de beste muligheter nasjonalt og internasjonalt innenfor mote, reklame og catwalk.

Vibe International er et velrenomert modellbyrå som ble etablert i Oslo i 2007 og videre til internasjonal etablering i London i 2010. De har nå hovedbase i Oslo, og er kjent og respektert for å oppdage og utvikle nye unike ansikter.

Vibe tilbyr de beste muligheter nasjonalt og internasjonalt innenfor mote, reklame og catwalk.

Grunnnlegger av Vibe, Lili Kristensen er en dedikert modell mamma som jobber tett med utvalgte modeller.

Vibe sin filosofi er å aldri love modeller suksess. De utvikler modeller med sunne verdier og et perspektiv på modell yrket som ikke går utover skole eller arbeid. Slik får de ikke bare frem Norges beste modeller, men også fremtidens rollemodeller.

Vibe tar inn svært få modeller slik at oppfølgingen og veiledningen av hver enkelt modell er maksimal ut i fra hver enkelt modell sitt unike potensiale.

Vibe er oppmerksom på at modell yrket er med på å påvirke unge mennesker både i reklame og på sosiale medier. Dette er noe de tar på alvor og er dedikert i sitt arbeid med å påvirke unge modeller positivt.Vibe lar foreldre få være en del av kommunikasjonen og har fokus på trygg og effektiv opplæring og utvikling.
Resultatet er enestående. Modellene er ikke bare vakre på utsiden, men tilhører en ny generasjon supermodeller med verdier som gjør de til flotte brand ambassadører for Vibe og sin egen fremtid.

Ønsker du å være en del av Vibe sitt team? Da tar du kontakt ved å sende en melding gjennom kontaktskjemaet på siden.

Generelle krav for høyde og alder:
Jenter: 15-23 år, Høyde: 1.70-1.81 cm
Gutter: 16-30 år, Høyde: 1.83-1.92 cm

Send melding til Vibe International

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.