Søk i Aktiv i Oslo

Våler Kickoffsenter

Våler Kickoffsenter tilbyr et stort spekter av ulike aktiviteter til enhver anledning enten du skal arrangere utdrikningslag for venner eller fest for firmaet.

Her møter du et erfarent team som ivaretar dine interesser og hjelper deg til å finne den beste løsningen for ditt arrangement.

Teambuilding

Ønsker du å ta med kollegaer og ha en skikkelig sommerfest/teambuilding, da kan Våler Kickoffsenter tilby noe utenom det vanlige. Med lokaler som rommer opp mot 200 pers har du mulighet til å ta med egen mat og drikke, eller få servert gode menyer du kan nyte etter noen aktiviteter.

Våler Kickoffsenter skreddersyr en pakke etter dine ønsker til en av markedets beste priser. Sommer som vinter, med aktiviteter, opplevelser, faglig konferanser, festlokaler og mat.

Se de forskjellige pakkeløsningene her>>

Utdrikningslag 

Med bortimot 300 utdrikningslag i sesongen er Våler Kickoffsenter den største leverandøren av aktiviteter til utdrikningslag i både Oslo og Akershus. Her kan du selv sette sammen og velge de aktivitetene du ønsker, og få maksimalt ut ut av opplegget ved hjelp av dyktige og erfarne instruktører.

Er du ute etter utdrikningslag tips og leker, så er Våler Kickoffsenter et utmerket sted å dra!

Les mer om de ulike aktivitetene her>>

Festlokaler til enhver anledning

Hos Våler Kickoffsenter finner du garantert et selskapslokale som passer for deg! Her kan du velge mellom et bredt og svært variert utvalg av lokaler:

  • 2 stk Lavoer med strømtilgang og kjøleskap – rommer 100-150 pers til sammen.
  • «Saloon» – stor låve med  sitteplasser fra 30-180 pers.
  • Stabburbaren – perfekt for mindre grupper opp til 25 pers.
  • Stuer med 1900-talls stil – herskapelig og flott med plass til ca. 50 pers.

Du har også muligheten til å ta med egen mat og drikke, så her kan du spare penger og tilrettelegge festen etter egne ønsker.

Les mer og se bilder av de ulike lokalene >>

Send gjerne en henvendelse så får du prislister og tilbud på det du måtte ønske.

Send melding til Våler Kickoffsenter

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.