Søk i Aktiv i Oslo

The Real Choir

The Real Choir er blitt kjent for sin gode klang, dyktige solister og et varmt publikumstekke. Selv om koret gjør egne konserter, så er det likevel fullt mulig å leie dem inn til private oppdrag. Bryllup, firmafest, konferanse, bursdag, selskap, begravelser, TV produksjoner eller andre arrangementer.

The Real Choir – Norges beste Showkor!

Opp gjennom årene har de sunget i både små og store sammenhenger, på Edderkoppen, Sentrum Scene i Oslo, Kulturkirken Jakob, vakre Vang kirke på Ridabu og i Oslo Konserthus. De har vunnet konkurranser, opptrådt på God morgen Norge på TV 2 flere ganger og sunget med Hanne Krogh. I 2015 ga de dessuten ut sin første liveplate.

Ønsker du å leie inn koret?

Selv om koret gjør egne konserter, så er det likevel fullt mulig å leie dem inn til private oppdrag. Bryllup, firmafest, konferanse, bursdag, selskap, begravelser, TV produksjoner eller andre arrangementer.

– Vi setter sammen et repertoar som passer arrangementet og vi kommer alltid frem til en god løsning som passer behovet. For et par uker siden sang vi i et bryllup til overraskelse fra bruden til brudgommen. Det hele endte med at alle gjestene stod og klappet og sang med, mens brudgommen felte en rørt – tåre, forteller dirigenten.

Ønsker du å leie inn koret, ta kontakt med dirigent Marius Steensby via «Send Melding» knappen.

Drømmen om The Real Choir

Det er flere år siden dirigent Marius Steensby fikk en drøm om å skape et kor for amatørssangere som ville ta sangen et steg videre.
– Jeg ville gjøre noe annerledes – skape noe som er annerledes enn alt annet, sier Steensby.

Og det har han klart.

Planleggingen av The Real Choir startet i 1999. Etter 4 år ble første audition avholdt. Et par uker senere fant den første øvelsen sted, og i dag, over 10 år senere er koret i ferd med å manifestere seg som et av landets mest ambisiøse og publikumsvennlige underholdningskor.

– Våre nesten 50 sangere, som alle er håndplukkede amatører, utgjør i fellesskap et uttrykk for tilnærmet profesjonell sangkunst, sier Stensby.

Proffe amatører

The Real Choir er politisk og religiøst nøytralt og består av sangere mellom 18 og 50 år som elsker å fylle dagene sine med sang og sosialt samvær.
– Sangerne er mennesker som har alt fra mange års erfaring fra scener og kor til de som kun har sunget i dusjen før de begynte i koret, sier Steensby. – Men et par ting har de felles: de digger å synge og blir alle utfordret til å flytte egne grenser.

Koret har fått en god og stabil medlemsmasse hvor alle kjenner hverandre godt, både personlig og musikalsk. Alle sangerne øver inn materialet hjemme, og på øvelsene blir låtene “sydd” sammen. Etter et par gjennomkjøringer er som regel låtene slik at man kan begynne å skape musikk med dem og hver sanger får eierskap til låtene. Og det er her, når hver enkelt sanger “eier” musikken at vi går på scenen og formidler vår musikk til publikum.

– Hver og en av våre medlemmer er håndplukket til koret, forteller Steensby. – Da jeg startet opp for flere år siden var drømmen å skape noe nytt. En klang og et uttrykk som ikke finnes noe annet sted. Koret du får oppleve i år har aldri vært bedre, avslutter han.

Relaterte sider

Send melding til The Real Choir

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.