Søk i Aktiv i Oslo

The Real Choir

The Real Choir er et kor som legger trykket på show i showkor og aspirer etter å gjøre det lille ekstra. Selv om koret gjør mange egne konserter, er det likevel fullt mulig å leie dem inn til private oppdrag. Bryllup, firmafest, konferanse, bursdag, selskap, begravelser, TV produksjoner eller andre arrangementer - de gjør alt!

The Real Choir – Norges beste showkor!

Opp gjennom årene har de sunget i både små og store sammenhenger, på Edderkoppen, Sentrum Scene i Oslo, Kulturkirken Jakob, vakre Vang kirke på Ridabu og i Oslo Konserthus.

De har vunnet konkurranser, opptrådt på God morgen Norge på TV 2 flere ganger og sunget med Hanne Krogh. I 2015 ga de dessuten ut sin første liveplate.

Les mer

Ønsker du å leie inn koret?

Selv om koret gjør egne konserter, så er det likevel fullt mulig å leie oss inn til private oppdrag. Bryllup, firmafest, konferanse, bursdag, selskap, begravelser, TV produksjoner eller andre arrangementer.

– Vi setter sammen et repertoar som passer arrangementet og vi kommer alltid frem til en god løsning som passer behovet, forteller dirigenten.

Vil du leie koret? Ta kontakt her.

Proffe amatører

– Våre nesten 50 sangere, som alle er håndplukkede amatører, utgjør i fellesskap et uttrykk for tilnærmet profesjonell sangkunst, sier Stensby.

The Real Choir er politisk og religiøst nøytralt og består av sangere mellom 18 og 50 år som elsker å fylle dagene sine med sang og sosialt samvær.

– Vi liker å kalle oss proffe amatører. Sangerne er mennesker som har alt fra mange års erfaring fra scener og kor til de som kun har sunget i dusjen før de begynte i koret, sier Steensby.

– Men et par ting har de felles: de digger å synge og blir alle utfordret til å flytte egne grenser.

Koret har fått en god og stabil medlemsmasse hvor alle kjenner hverandre godt, både personlig og musikalsk.

– Alle sangerne øver inn materialet hjemme, og på øvelsene blir låtene “sydd” sammen. Etter et par gjennomkjøringer er som regel låtene slik at man kan begynne å skape musikk med dem og hver sanger får eierskap til låtene. Og det er her, når hver enkelt sanger “eier” musikken at vi går på scenen og formidler vår musikk til publikum.

Les mer om The Real Choir

Relaterte sider

Send melding til The Real Choir

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.