Søk i Aktiv i Oslo

The Mini Bottle Gallery

Norges mest unike museum og selskapslokaler midt i hjertet av Oslo sentrum! Flotte og unike lokaler som passer de fleste anledninger.

Hos The Mini Bottle Gallery kan du velge blant en rekke rom og saler som alle tilbyr noe unikt.

LIKØRVÆRELSET 

I Likørværelset kan det mingles, nytes og planlegges blant deilige likører i alle farger og aromaer fra hele verden. Her plasseres du godt nedi dype skinnmøbler og mellom historiske artefakter, og du kan oppleve at praten flyter like lett som innholdet på flaskene.

Likørværelset er et elegant og klassisk værelse, som kan romme hele 90 personer på det meste. Værelset har alt av teknisk utstyr som AV og integrerte BOSE høytalere, noe som gjør det lett å holde møter og konferanser her.

Til bryllup, konfirmasjon og andre sosiale sammenkomster, tilfører Likørværelset “det lille ekstra” med sine elegante likørutstillinger, vakre detaljer – og som med resten av galleriets univers, en egen historie.

FESTSALEN 

For de virkelig store anledningene, ønsker de deg velkommen inn til “The World” – en verden av miniflasker og storslått eleganse. Skap en kveld for historien, i museets største konferanserom med egen scene og middagsservering til hele 60 personer!

Festsalen dekker de behovene en perfekt kveld krever – med egen scene, audiovisuelle fasiliteter og Bose lydanlegg.

RINGNES ØLHALL 

Ro ned gemyttene etter en inntrykksdusj gjennom galleriets finurligheter, og synk ned i en brun og intim atmosfære i Ølhallen. Du finner den ved å ta rutsjebanen ned i kjelleren!

Du ankommer ølhallen via den populære rutsjebanen, som alle med et lekent hode finner for godt til å prøve – og ankommer dermed ølhallen i stor fart og med fanfare. Ringnes Ølhall er et svært populært hvileskjær i julebordsessongen, hvor opp til 15 personer kan nyte en intim og dempet atmosfære.

De lune omgivelsene inviterer til hygge i godt lag med sanserik mat fra Statholdergaarden, og kanskje leskende drikke fra eget tappetårn med Ringnes øl i glasset?

TÅRNET 

Den største skjulte perlen i The Mini Bottle Gallery sitt univers, finnes i øverste etasje – et chambre separee for de mindre sammenkomstene som krever elegante omgivelser.

Langbordet kan dekkes til 20 personer, og selve rommet møter gjestene med en lys og luftig atmosfære som inviterer til eleganse og formalitet.

THE MINI BAR 

Myke deilige møbler preger The Mini Bar, og med sitteplasser til 30 personer sier det seg selv at her er det rom for mingling og god stemning. Atmosfæren kjennes lun, og med en rikholdig drinkmeny er det lett å bli sittende en stund utover nattens duse timer.

The Mini Bar, som med alle rettigheter og en spennende drinkmeny, passer perfekt både til fest og moro eller som en chill-out etter et deilig måltid.

Her kan du lese mer om de forskjellige lokalene. 

 

Opphavsrett bilde 1: Liisa Leesment

Send melding til The Mini Bottle Gallery

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.