Søk i Aktiv i Oslo

Street Flavours

En hyllest til verdens gatemat! Velkommen til en livlig og dynamisk restaurant! Her trekker du deg tilbake mens du hører det livlige livet til Økern Portal utenfor. Hele eller deler av Street Flavours kan benyttes som et selskapslokale for opptil 94 gjester.

På Street Flavours får du servert gatemat fra alle verdenshjørner. De har tatt det beste av gatemat og samlet det under ett og samme tak. Du vil alltid finne mat og drikke som passer perfekt sammen, tradisjonelle, men også overraskende kombinasjoner. Her sitter du i en restaurant og kan reise verden rundt, alene eller sammen med andre.

Besøk deres hjemmeside her.

Selskap på Street Flavours

Hele eller deler av Street Flavours kan brukes som et selskapslokale for opptil 94 sittende gjester, i en lun og varm restaurant med Økern Portals liv utenfor. Det er også mulig å starte eller avslutte med en samling oppe på Økerns mest fantastiske tak! Dere kommer til å få oppleve nye spennende og smakskombinasjoner samt kulturopplevelser.

De har lang erfaring med å levere til arrangementer av alle slag. En fast smaksmeny som passer perfekt til selskap er tilgjengelig, men de har selvfølgelig muligheten å skreddersy selskapet etter ønsker og behov.

Ønsker du en visning av deres lokaler, eller mer informasjon, ta kontakt via kontaktskjemaet på denne siden eller via deres hjemmeside her.

Inspirasjonen og smakene

Street Flavours har hentet inspirasjon og smaker fra markeder over hele verden. Drøm deg bort til steder som USA, Mexico, Hawaii, Asiatisk, India, Libanon eller kanskje England?

De serverer mat som er laget av kjærlighet til forskjellige smaker. Her vil du smake forskjellige urter som koriander, persille, hvitløk, chili, ingefær. Disse kommer selvfølgelig fra Takhagen deres når det er i sesong for det.

Se hele menyen her.

Bli med på en reise til alle verdenshjørner!

Kontakt Street Flavours

Lørenfaret 1 D, 0580 Oslo
E-post: Booking@streetflavours.no
Tlf: +47 45 33 00 50

Facebook: Street Flavours
Instagram: @streetflavours_

Send melding til Street Flavours

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.