Søk i Aktiv i Oslo

Smashroom

Oslos første knuserom er her! Smashroom er designet for at du skal kunne knuse, pulverisere, ødelegge, herje og ha det skikkelig gøy! Helt enkelt er det en lekeplass for voksne.

«Smash Room – In Rage We Trust»

Klar for en helt unik opplevelse?

Smashroom fyller rommet med alt fra glass, porselen og datamaskiner, til andre kjente gjenstander fra hverdagen. Ved hjelp av skiftenøkler, brekkjern, golfkøller, metallrør, bowlingkjegler og balltre kan du knuse kjøleskapet som har knirket i flere år, eller smadre en hel bil om du vil!

Alt dette i trygge omgivelser med et klientell som ønsker at du skal få den beste opplevelsen av Smashroom.

Enten det er etter en stressende uke på jobben, en feiring eller til og med en første date, vil du alltid ha en fantastisk opplevelse her.

Les mer.

Legg ditt neste event til Smashroom

Skal du arrangere utdrikningslag, bursdagsselskap eller teambuilding? Ønsker du å samle vennegjengen til en innholdsrik dag fylt med adrenalin og glede? I Smashroom sine lokaler like utenfor Oslo sentrum ligger løsningen.

I en rekke rom kan du knuse og herje med ulike gjenstander. En Smash-session hos Smashroom er ikke som en runde bowling eller dart. Det er emosjonelt, spennende og fylt med glede. En opplevelse du aldri vil glemme.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud. De tilrettelegger ditt arrangement etter dine ønsker og behov.

Ulike smash rooms:

Smashroom har flere rom som du og dine kan bevege dere rundt i og smashe ulike objekter basert på hvilket rom dere befinner dere i.

THE PURGE
The Purge byr på en intensiv innføring i hva slags gleder som åpenbarer seg når du går inn døra til Smashroom. Pakken er perfekt for deg som ønsker å teste konseptet Smashroom og kjenne adrenalinet pumpe.

Les mer om the Purge

DATE NIGHT
Hva med en helt spesiell date som aldri vil bli glemt?
På menyen står en 3-retters med endorfiner, adrenalin og spenning. Akkompagnert med latter og glede mener Smashroom å ha byens beste meny.

Les mer om Date Night

DUO NIGHT
Gi adrenalinet et boost og klin til med en skikkelig duo-kveld på Smashroom!
Sammen har dere en eneste oppgave; å knuse alt dere kommer over. Her finnes alt fra bestemors porselen til den gamle tv’n du ble slått i FIFA på. La adrenalinet flyte!

Les mer om Duo Night

BORN TO RAGE
Brenner du inne med stress, frustrasjon og sinne, eller er du bare «Born to rage»?
Etter 30 minutter i buret med brekkjernet vil uansett dagen se mye lysere ut. Smashroom sørger for et rikt utvalg enheter du kan slippe alle bekymringer løs på.

Les mer om Born to Rage

RAMPAGE
Er du en skikkelig adrenalinjunkie? Ønsker du en helt spesiell smash-session?
Med Rampage setter du ditt personlige preg på jobben. Ikke bare får du husets største og bredeste utvalg av enheter, du får også en sprayboks på kjøpet. Denne pakka er perfekt for den ambisiøse og kunstneriske smasher!

Les mer om Rampage

CARMAGEDDON
Ta adrenalinet til et helt nytt nivå når dere i en time banker løs på en bil!

Her får dere, i tillegg til en bil, med dere flere spraybokser. Disse kan dere bruke til å sette deres helt eget preg på kunstverket. Lyst å leve litt i samme verden som Mad Max? Da er Carmageddon helt klart pakken for deg og vennene dine!

Les mer om Carmageddon

«Ta med deg daten, vennegjengen, bursdagsselskapet eller utdrikningslaget på en unik opplevelse!»

Send melding til Smashroom

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.