Søk i Aktiv i Oslo

Skui Gård Event & Utleie

Med et stort tilgjengelig uteområde er mulighetene mange! Her kan man invitere til teambuilding og fester med 20 - 300 gjester kun 25 minutter Oslo sentrum.

Lyset på Tanumplatået er magisk, sommer som vinter. Opplev solnedgangen, måneskinnet, lyset fra bålet, nordlyset og soloppgangen. I naturen, med marka nærmest, helt uten strenge naboer. Og likevel bare 25 minutter fra Oslo Sentrum. Enten du skal arrangere jubileum, firmaevent, utstilling, marked, slektsstevne, eller bare en skikkelig fest, kan Skui Gård tilby deg et fantastisk sted.

Her er det mulighet for scenerigg, oppdekking for intime arrangement på 20 gjester og opp til større events opp til 300 gjester i telt.  Her er det plass til mange morsomme aktiviteter som fungerer bra som «Icebreakers» før eller under festen. Skui Gård samarbeider også med flere cateringbyråer og de har skjenkebevilling på jordet.

Les mer her

Teambuilding og firmafester på sommeren

Om sommeren er festplassen på Skui tilgjengelig for firmaevents og andre arrangementer der bevertning og aktiviteter skreddersys etter ønsker og behov.

Sommerfest

Inviter til tidenes sommerfest! På Skui gård har de alt du trenger for å skape den beste atmosfæren. Sommerfesten kan fint kombineres med intimkonserter, aktiviteter og oppdekking til både små og store selskaper.

Andre arrangement

Bursdag, slektstreff, markeder og utstillinger. Her er alle velkommen. Ikke nøl med å ta kontakt for hjelp til ditt arrangement og ditt selskap.

Fasiliteter

Skui gård arrangerer boder, telt og utstyr slik at det passer for ditt arrangement:

  • Markedsplass med 12 romslige boder
  • Gapahuk med overnatting for 30 – 40 personer
  • Fantastiske åpne gressplener for lek og aktiviteter
  • Plass til telt og campingvogner
  • Bordsetning for 20 – 300 personer
  • Parkeringsplass for 170 biler (kan utvides)
  • Steinbakeovn og griller for matlagning
  • Bålplasser med stubbesitting
  • Scene

Sommercafeen

I juni, juli og august er Sommercafeen åpen hver helg og ved enkeltarrangementer utover det. Det spilles god musikk fra scene og anlegg. Ta med godt humør, grillmat, pizzagarnityr og brøddeiger, kjæreste, barn, foreldre, naboer, venner og slektninger.

Det er fyr i bakerovnen og på grillen, og en stor «kjøkkenbenk» der du kan tillage maten din. Alt drikke kjøpes til rimelige priser i baren, som har alle rettigheter. Fotballer, volleyballer, frisbeer, boccia, badminton, krokket, backgammon, sjakk, golfkøller, etc finnes til utlån, og det er rundt 80 mål med gressplen å surre rundt på (bare vær forsiktig med juletreplantene).

Et herlig sted å tilbringe fine sommerdager/kvelder med mat, drikke, venner, musikk, litt enkel konkurranse, kanskje litt trim, og mange kyss, klemmer, god juging og latter. Kort sagt: Bortkasta Tid – i det Beste Selskap

Du kan finne Skui Gård på Facebook her >>

Send melding til Skui Gård Event & Utleie

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.